4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž n.N. B : Hrádek n.N. C 4 : 0


Branky


0

Hrádek v tomto ročníku soutěže ani napodruhé proti Stráži nebodoval. Ze vzájemných střednutí si odvezl nelichotivé skóre 2 : 12. Martin Budský ze Stráže se tak posunul na první místo tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

První půle byla v režii domácích. Hrádek se k ničemu nezmohl a tak po individuálních chybách trestali domácí Budský s Hruboňem.

Ve druhé půli bylo již rozhodnuto. Slovan nedokázal pořádně vystřelit. Poslední branku zaznamenal kanonýr Budský a tak tři body zůstaly doma. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Hrádek nad Nisou C
Martin Laluch (hráč hostujícího mužstva): Dnes to byla hrůza. Těžko se mi o tom mluví. V první půli jsme se dopustili spousty individuálních chyb, které soupeř potrestal. Nedokázali jsme pořádně vystřelit na soupeřova brankaře a to rozhodlo. Jsme z porážky zklamaní. Pro nás bude důležitý zápas proti Bílému Kostelu B, který se odehraje za týden na domácí půdě. Zápas bereme jako malé derby. Budeme chtít zvýšit výkon a dokázat, že umíme zahrát lépe. Bohužel postoupit nemůžeme, nic takového nám již nehrozí.



Sestavy



TJ Slovan Hrádek nad Nisou C
Š. Šedivý [-] - -. Reichel [-] , M. Koleno [-] , M. Kokoš [-] , -. Danko [-] - J. Jiřišta [-] , S. Skrbek [-] , M. Štálík [-] , J. Týnek [-] - L. Šulc [-] , J. Svoboda [-] (46. M. Laluch [-] )

Místo: Stráž nad Nisou. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.