Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Smržovkou a Janovem skončil smírně


0

V posledním kole jablonecké III. třídy se utkaly dva vyrovnané týmy. Domácí Smržovka, která má sice dobrou formu, ale celkově skončila šestá se 24 body. Hosté z Janova jsou nakonec třetí s 28 body. Janov ukradl Smržovce 2 body, když na penalty zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál velmi vyrovnaný zápas. Janov měl ze začátku mírně navrch, ale během poločasu se hra vyrovnala. První poločas obstaral jedinou branku hostů Zámečník. Druhý poločas naopak začala lépe Smržovka a dokonce dokázala skóre otočit. Branky vstřelily Pipek a Kedroň a za hosty vyrovnával Nitsche. 



Ohlasy k zápasu


Smržovka B
Lukáš Červenka (funkcionář Smržovky): Sezónu bych hodnotil pozitivně, ke konci jsme měli zajímavou formu. Dnes je škoda, že jsme nezvítězili, ale myslím, že remíza tomuto zápasu sluší.




Sestavy


Smržovka B
J. Babka [-] - J. Pipek [-] , J. Suchý [-] , J. Kedroň [-] , J. Hollas [-] - L. Červenka [-] , M. Jelínek [-] , F. Frýba [-] - L. Kedroň [-] , L. Dressler [-] , P. Augsten [-]

Janov
T. Zámečník [-] - M. Nitsche [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.