Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři ze Mšena potvrdili svojí formu


Branky


0

Ano, je to tak! Po víkendovém šestnáctém kole Jablonecké III. třídy může Mšeno C slavit vítězství v soutěži. V aktuálně šestém týmu tabulky Josefově Dole dokázalo Mšeno zvítězit v poměru 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve vysokém tempu a Mšeno i bez svého tradičního střelce, Jaroslava Koudelky, který má nakročeno i na nejlepšího střelce soutěže nebylo rozhodně střelecky impotentní a hnáni velkou motivací v podobě předčasného získání titulu dokázali kombinovat a hned od úvodu útočit. Josefův Důl nedokázal Mšenské vysoké tempo zachytit a v 10. minutě střílel Dočkal. Do poločasu přidali branku ještě Kocúr 2, Dočkal, Zámečník a Hujer. Do kabin se tak šlo za jasného stavu 0:6. Druhý poločas začal v poklidném tempu a Mšeno už jen kontrolovalo hru a bavilo se fotbalem. Josefův Důl dokázal aspoň kosmeticky upravit skóre na 2:6. Dvěmi brankami se zaskvěl domácí Josef Čapek.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno C
Patrik Pech (hráč Mšeno): Tak dnes jsme opět dokázali vyhrát. Tím jsme i vyhráli soutěž. Prostě super pocit, druhý poločas jsme sice trochu polevili, ale důležité tři body máme a můžeme jít slavit.



Sestavy


Josefův Důl
L. Zvěřina [-] - D. Pávek [-] , T. Mladonický [-] , M. Fejfar [-] , P. Kubát [-] - J. Metlička [-] , J. Bělohradský [-] , A. Čarný [-] , J. Čapek [-] - B. Efenberk [-] , L. Karaqi [-]

Jiskra Mšeno C
R. Hýř [-] - M. Dočkal [-] , M. Dočkal [-] , P. Vaněk [-] , P. Pech [-] - J. Uko [-] , D. Ryšavý [-] , M. Zámečník [-] , H. Hadidi [-] - M. Kocúr [-] , M. Hujer [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.