1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany vybojovaly důležitý bod v Jíkvi


Branky


0

Všejany poměrně nečekaně vybojovaly v Jíkvi bod za remízu 1:1, čímž se v tabulce konečně dostaly ze sestupových pozic. Sice je od nich dělí rozdíl pouhého jednoho bodu, tradičně silný tým se však začíná dostávat do formy a jeho výsledky se postupně zlepšují. Zdá se tak, že v jarních bojích o udržení se by měl být úspěšný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany favorita přehrávaly

Na zápas jasně favorizované Jíkve proti Všejanům se přišlo podívat devadesát diváků. Ti sledovali již od úvodního hvizdu sudího Milana Karlíka poměrně nečekanou převahu mužstva hostí, které se dokázalo jednoduchou hrou držet na soupeřově polovině a dostávat se na dostřel Caudrovy branky.

Naopak domácí si hru příliš komplikovali, jejich přihrávky postrádaly kreativitu a často i přesnost. Skóre poměrně brzy začalo odpovídat obrazu hry, když se po čtvrthodině prosadil záložník Josef Říha.

Všejany mohly přidat branek více, ve finální fázi se však ukázaly problémy. To se mohlo hostím vymstít hlavně poté, co Bouška trefil již ležícího brankáře a jíkevští hráči se mohli hnát do přečíslení a bleskového protiútoku. Střela z něj však jen škrtla břevno. Do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení hostí. 

Debnár vyrovnal nechytatelnou střelou

Během poločasové přestávky stáhl jíkevský hrající trenér Vít Caudr útočníka Jouzu a nahradil jej Lukášem Carbochem. Jíkev dokázala po změně stran herní projev srovnat a ukazovala, že její fotbalisté, kteří v mnoha případech hrávali během žákovského či dorosteneckého věku ve větších pražských týmech, mají svou kvalitu. Vynikali hlavně dobrým držením a krytím míče.

Nakonec se Jíkevským podařilo vyrovnat, když v šedesáté minutě napálil odražený míč přímo k tyči Tomáš Debnár. Jinak výborně chytající brankář Miech se za balónem stačil jen ohlédnout.

Oba týmy cítily šance strhnout vítězství na svou stranu, ale nechtěly příliš otevčít své defenzivní řady, a tak se utkání dohrálo spíše opatrně ve snaze nedělat zbytečné chyby. Závěrečná remíza 1:1 se zdála být jako spravedlivá a pro obě mužstva vzhledem k průběhu utkání přijatelná.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: V prvním poločase jsme byli o něco lepší, s naší jednoduchou hrou se nám dařilo. Dostali jsme se do vedení a mohli jsme jej navýšit, ale neproměňovali jsme šance. Soupeř nás za to mohl potrestat, naštěstí trefil jen břevno. Po změně stran soupeř dokázal vyrovnat. V samém závěru ještě běžel Bouška po průnikové přihrávce sám na vyběhnutého brankáře, ale neprostřelil jej. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - J. Tomášek [-] , J. Preissler [-] , V. Tomišč [-] , L. Jouza [-] (46. L. Carboch [-] ) , T. Debnár [-] , D. Kyprych [-] , L. Debnár [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Nápravník [-] , M. Kubín [-] , P. Bouška [-] , P. Novák [-] , A. Michl [-] (79. M. Mádle [-] ) , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , L. Hofírek [-] , T. Šáfr [-] , D. Říha [-]

ŽK: 9. T. Debnár , 35. D. Kyprych , 90. L. Debnár - 47. J. Říha , 61. T. Šáfr .
Hráči zápasu: M. Kubín , L. Miech .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Karlík Milan - JOUZA Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.