Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov otočil zápas v Opočnici


Branky


0

Opočnice sice vstoupila do zápasu s Přerovem dobře a brzy vedla díky gólu Pivného, na body však po třech trefách soupeře nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly domácím zápas zkomplikovaly

Opočnice vstoupila před nevalnou diváckou návštěvou do utkání, v němž mohla působit jako lehký favorit, slibně. Podařilo se jí rozjet několik nadějných šancí, z nichž se uchytila ta v šesté minutě, při níž se dostal k přesnému centru Michal Rychlík. Tuto jeho přihrávku zužitkoval již tradiční střelec mužstva, Aleš Pivný, čímž dodal spoluhráčům patřičný klid.

Přerovští se ovšem nenechali rychle inkasovaným gólem zlomit a snažili se o co nejdřívější vyrovnání, aniž by zbytečně otevírali obranu. Tato snaha ve vyrovnání opravdu vyústila, a to  po nedorozumění domácí obrany po půhodině hry.

Po dvou minutách se opakovala tařka totožná situace a do zápisu se jako střelec hostí zapsal po Kadeřávkovi i Matěj Šenkýř.

Stavem 1:2 poločas skončil, přičemž jasně nespokojenější byli domácí. Nejenže prohrávali, ale navíc si připadali okradeni o penaltu po sražení Vojtěcha Strejčka.

V úvodu druhé půle rozhodl Veselý

O poločasové přestávce neprostřídal ani jeden z trenérů. Hned z kraje druhé půle se obě mužstva pokusila soupeře překvapit a vlétnout na něj. Jako první se dostali do vyložené šance hráči Opočnice. Po jejím neúspěchu se opět dožadovali penalty, jelikož obránce hostí zablokoval míč na brankové čáře údajně rukou. Píšťalka sudího Kurky však opět zůstala němá.

S úspěchem se nesetkaly ani další šance Opočnice, naopak na druhé straně dokázal vstřelit vítězný gól záložník Radek Veselý.

Do konce zápasu stále zbývalo čtyřicet minut, žádné větší vzrušení se však nekonalo, snad jen opočnické netrefení prázdné brány. Pátá branka již nepadla.

Přerov nad Labem se může díky bojovné hře a dobrému předvedenému výkonu radovat z důležitých tří bodů, které se budou při bojích o udržení se v soutěži jistě hodit.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: S výsledkem samozřejmě spokojení nejsme, nepředvedli jsme dostatečně dobrou hru a nebyli jsme tak bojovní jako soupeř. Zdaleka jsem nebyl spokojený ani s výkonem sudího, který nám dle mého názoru upřel dva pokutové kopy. Myslím, že bychom však nevyhráli ani kdybychom je kopali, o tolik byl soupeř lepší.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Fiala [-] , J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] , M. Šigut [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] (67. j. Košvanec [-] )

Sokol Přerov n. Labem
P. Prokeš [-] - J. Jíra [-] (70. L. Bokšay [-] ) , M. Forejt [-] , F. Skuhravý [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Bíža [-] , R. Veselý [-] (87. M. Suchý [-] ) , T. Vodička [-] , A. Neuhausel [-] , J. Kolenský [-] (83. T. Galbavý [-] ) - M. Šenkýř [-] -

ŽK: 51. A. Pivný , 68. V. Strejček , 69. M. Rychlík , 77. J. Jambor - 64. P. Prokeš , 67. A. Neuhausel .
Hráči zápasu: A. Pivný .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KURKA Miloš - ROZVORAL Miloš, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.