3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady potvrdily roli nejsilnějšího celku na domácím hřišti


Branky


0

Poděbrady B hostily Kovanice s jasným cílem: napravit nečekanou ostudnou porážku 6:0 ze hřiště Jíkve. To se Poděbradům podařilo a ani po třech domácích utkáních neztratily na svém hřišti jediný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Archalous

Do vzájemného utkání před šedesátkou diváků nastoupili v roli favorita domácí. Ti měli míč na svých kopačkách v úvodu utkání možná o trochu více než soupeř, vinou nedobrého terénu se jim však nedařilo držet balón na zemi a rychle kombinovat. Kvůli terénu neměla hra přílišnou kvalitu a vyrovnaná "plácaná" se odehrávala především ve středu pole, se snahou o přesný nákop.
Tyto dlouhé míče mířily na domácí straně především na rychlíky Archalouse a Šenderu. První jmenovaný se stal po dvaceti minutách úvodním střelcem utkání, když dostal po rychlém protiútoku krásnou kolmici a zbývalo mu už jen dorazit míč do prázdné brány.
O něco málo více šancí si sice vytvářely Kovanice, přesto nedokázaly vyrovnat. Jakub Krátký si se všemi střelami mířícími mezi tři tyče poradil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Kovanice v deseti hráčích neudržely tempo

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn. Nadále se hrála poměrně vyrovnaná partie a oba celky cítily, že ještě není zdaleka rozhodnuto. Aktivnější však bylo spíše domácí mužstvo, jeho fyzicky dobře připravení hráči aktivně běhali a v případě potřeby dokázali zrychlit a přesprintovat v souboji o míč jakéhokoli fotbalistu hostí.
Zlomový okamžik zápasu přišel po více než hodině hry. Hostující defenzivní záložník Michal Vagenknecht viděl od sudího Kurky červenou kartu bez předchozí žluté, když poslal k zemi unikajícího soupeře. Proti početní přesile se již hosté bránit nedokázai a brzy inkasovali druhou branku, konkrétně z kopačky Daniela Kadlece. Brance přecházela chyba hostí u postranní čáry a následná domácí kolmice přes celou šíři vápna.
Tečku za zápasem udělal v samém závěru Michal Novák, jehož kovanický obránce svou hrubou chybou poslal do samostatného úniku. Poděbrady si tak připsaly důležité tři body a drží se na čtvrtém místě.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Martin Krejčík: Na špatném terénu nešlo o příliš pohledný fotbal. Až do poměrně přísného vyloučení našeho hráče se hrálo hodně vyrovnaně. V první půli jsme měli snad i více šancí, soupeř nás zase převyšoval běhavostí a rychlostí. Utkání pro nás jistě mohlo dopadnout lépe, ale nebudeme věšet hlavu, poctivě se připravíme na další zápasy.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] (76. D. Charvát [-] ) , J. Krejčík [-] (61. D. Kadlec [-] ) , Š. Šendera [-] , J. Voříšek [-] , M. Novák [-] , D. Buldra [-] , P. Batelka [-] (84. R. Havránek [-] ) , T. Zdražil [-] , M. Poděbradský [-] , M. Řehák [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Jelínek [-] , J. Král [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , J. Vanický [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] (75. R. Bulíř [-] ) , T. Mataj [-] (79. M. Stránský [-] ) , T. Černý [-] (56. Z. Gajdoš [-] )

ŽK: 16. M. Řehák , 34. D. Buldra - 26. P. Kukla , 48. J. Král , 69. J. Vanický , 90. M. Stránský . ČK: 65. M. Vagenknecht .
Hráči zápasu: Š. Šendera , J. Archalous .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KURKA Miloš - ŠAFRÁNEK Jan, ŠPAČEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.