0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov utrpěl debakl, jen rožďalovický Hora se trefil čtyřikrát


Branky


4. D. Hora , 17. D. Hora , 39. J. Najmon , 44. D. Hora , 65. J. Hojsák , 67. L. Bokšay (vl.) , 88. D. Hora
0

Přerovu nad Labem se minulou sezónu příliš nedařilo. Naopak Rožďalovice sbírali jeden bod za druhým a předváděly jedny z nejlepších výkonů v soutěži. Vzájemné střetnutí v úvodu nové sezóny naznačilo, že mužstva jsou na tom pravděpodobně podobně jako před letní pauzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přerov udržel na úvod nové sezóny čisté konto pouhé tři minuty

Rožďalovice vstoupily do nové sezóny divokou remízou 3:3 proti Hrubému Jeseníku. Tento výsledek braly jako bodovou ztrátu, a tak si chtěly spravit chuť proti Přerovu, pro nějž šlo o první zápas v sezóně. Hosté byli považováni za favority, a to jak díky výkonům v minulém ročníku, tak díky letním posilám. 
Do zápasu vlétli hosté dle očekávání se vší vervou. Soupeře zatlačili do obrany a ohrožovali branku Aleše Galbavého, který musel kapitulovat již ve čtvrté minutě po Horově střele. Domácí se vůbec nedostávali do útoku a většinu času běhali bez míče. Na druhou stranu přesná kombinace hostí ústila v mnohé šance a ty vyústily v branky. Na 0:2 zvyšoval opět Hora a dlouho se zdálo, že další gól již v první půli nepadne. V jejím závěru se však stihl prosadit ještě defenzivněji laděný Jakub Najmon a během závěrečných vteřin prvního dějství nakonec stihl Hora dokončit hattrick.
Do kabin se šlo za stavu 0:4.

Hora se trefil celkem čtyřikrát

Druhý poločas se vzhledem k průběhu toho prvního a především kvůli skóre dohrával jen z povinnosti. Trpícím domácím již o nic nešlo. Jejich trenér Jiří Adamec stáhl ze hry útočníka Martina Suchého, který se téměř nedotkl míče, a nahradil jej Lukášem Milaniakem. 
Během druhé půle měli opět více ze hry klidně kombinující hosté, nedostávali se však do tolika dobrých střeleckých pozic. Nakonec se do jedné takové dostal v polovině druhého dějství záložník Jakub Hojsák a neomylně poslal míč do sítě. Takřka okamžitě následovala další změna skóre, když se do vlastní sítě trefil Bokšay.
Svou ojedinělou šanci si za stavu 0:6 vypracovali i Přerovští, Jiří Kumstýř však se střelou neměl žádný problém. Skóre uzavřel v 88. minutě svým čtvrtým gólem Hora.
Vzájemné střetnutí vypovědělo hodně o formě, s jakou do sezóny obě mužstva vstoupila. Rožďalovice za týden čeká těžké střetnutí s Poděbrady, Přerov čekají taktéž silné Všejany.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Nemám svým hráčům co vytknout. Hráli aktivně, nic nevypustili a potvrdili naši roli favorita. Vynikali jsme především kombinací, která nás stejně jako před týdnem dovedla k téměř ke všem našim brankám. Byly pečlivě vypracované, žádné náhoďáky. Doufám, že budeme držet naši vysoko nastavenou laťku i v dalších zápasech.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
A. Galbavý [-] - J. Kadeřávek [-] , M. Forejt [-] , J. Jíra [-] - F. Skuhravý [-] , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , L. Bokšay [-] (71. D. Suchý [-] ) - M. Šenkýř [-] , J. Adamec [-] (80. J. Kolenský [-] ) , M. Suchý [-] (46. L. Milaniak [-] ) -

FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - T. Pavel [-] , J. Žoha [-] , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , J. Hojsák [-] , R. Jindřich [-] , J. Najmon [-] (70. M. Jantač [-] ) , D. Hora [-] , J. Veselý [-] , R. Černý [-]

ŽK: 40. M. Forejt , 85. D. Suchý - 28. J. Žoha .
Hráči zápasu: D. Hora .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - MOJŽÍŠ Marek, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.