0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice i s improvizovanou obranou znovu udržela čisté konto


Branky


61. A. Pivný , 71. D. Dej
0

V prvním utkání nového soutěžního ročníku se Opočnice střetla v místním derby s Běrunicemi, které si odvezly bod za spravedlivou bezbrankovou remízu. Seletice soutěž začaly vysokou porážkou 4:1 na horké poděbradské půdě, měly tak chuť spravit si chuť na domácím hřišti právě proti Opočnici, což se však po výsledku 0:2 nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice opět vyrukovala s novou stoperskou dvojicí

Pro Opočnici je v nové sezóně nejtíživější a nejaktuálnější otázkou to, jak správně poskládat stoperskou dvojici. Ještě na jaře skvěle fungovala spolupráce Matěje Strejčka s Martinem Svobodou. Strejčkovi se však obnovilo vážné zranění kolene, a tak počínání svých spoluhráčů již sleduje jen ze stánku s občerstvením, kde pracuje. Svoboda nyní hájí barvy Velkého Oseka, kde bydlí.
V prvním kole si s nově vzniklým problémem poradil trenér Jiří Petrášek složením středu obrany z obvyklých útočníků a Davida Deje a Jaroslava Mašindy, kteří se na nových pozicích sehráli až nečekaně dobře. Proti Seleticím však neměl kouč Mašindu k dispozici, a tak postavil na stopery tentokrát Pavla Rychlíka a Jiřího Jambora.
Právě s těmito dvěma hráči měly Seletice v první půli největší problémy. Domácí byli jasně lepším mužstvem, drželi míč, soupeře nepouštěli do šancí a sami trávili na útočné polovině mnoho času. K přímému ohrožení Košvancovy brány se však přes skvěle fungující střed obrany dostávali jen zřídka. Právě dobře fungující obrana byla základním stavebním kamenem plánu nekompletní sestavy hostí k dosažení bodového zisku. První poločas skončil bez branek a zdálo se, že aktivnější Seletice by mohly ve druhé půli tento stav prolomit.

Do druhé půle zvýšili hosté aktivitu

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Již se hrál vyrovnanější fotbal, několik šancí si vytvořila i Opočnice a oba brankáři se několikrát pořádně prolétli vzduchem. Jako první nedosáhl na míč domácí Jan Sobota, když po čtvrthodině druhého dějství poslal střelou v závaru hosty do vedení Aleš Pivný. Domácí se nenechali inkasovanou brankou zlomit a vytvořili si tlak na bránící se hosty. Ty po deseti minutách spasil do útoku znovu zařazený David Dej, který svůj sprint zakončil kličkou obránci a umístěnou, velmi tvrdou střelou. 
Vedení o dvě branky si hosté již pohlídali a připsali si důležité tři body. Je obdivuhodné, že přes své problémy s obranou neinkasovali během prvních dvou kol ani jednu branku. Za týden je čeká střetnutí s Hrubým Jeseníkem, tým Seletic pocestuje do Jíkve.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Domácí byli v první půli jasně lepší a když jsme dali po hodině hry úvodní branku, opět nás pořádně zatlačili do obrany. Naštěstí se prosadil "Deják" a pojistil nám cenné vítězství, jehož jsme dosáhli i přes nutné zkoušení další varianty pro obranu. I s ní jsme se dokázali držet naší taktiky založené na udržení čistého konta.



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - J. Čepek [-] , L. Poupa [-] , V. Němec [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] , T. Krušinský [-] (79. M. Dudla [-] ) , O. Kraus [-] , P. Vlasák [-] (53. M. Čepek [-] ) , Z. Vlach [-] (74. R. Pohl [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - F. Bradna [-] (85. P. Němec [-] ) , P. Rychlík [-] , V. Strejček [-] , J. Jambor [-] , M. Šrůt [-] , J. Potůček [-] , J. Potůček [-] , M. Rychlík [-] , A. Pivný [-] , D. Dej [-]

ŽK: 41. Z. Vlach - 38. M. Šrůt , 90. V. Strejček .
Hráči zápasu: J. Potůček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špaček Přemysl - ČAPEK Jiří (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.