2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

21.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra Bozkova v řadě


0

První z pěti derby zápasů v řadě čekalo na Bozkov v Sedmihorkách. Do sestavy Bozkova se vrátili Vanc i Bém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanaval opět úspěšný

Domácí se pustili do soupeře zhurta a ti nevěděli kam dřív. Kanaval v brance opět vše pochytal, a to dvě střely z dálky i závary po rohových kopech. Hosté vystrkovali růžky je sporadicky, Asterova hlavička byla slabá, poté jak jemu tak i Bémovi ve slibné situaci míč odskočil. Totéž se přihodilo i střelcům na druhé straně, takže k ohrožení branky ani nedošlo. Domácí se dočkali po půlhodince, rohový kop hosté neubránili – 1:0. Tlak domácích ochabl, přesto byla převaha na jejich kopačkách a hosté si zejména s jejich pohybem nevěděli rady. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a šance Bozkova na lepší výsledek i přes špatný výkon v první půli žila.

 

Hosté vycítili, že jejich snaha je marná

Do druhé části utkání Bozkov přeskupil řady, ale první šanci měli domácí borci, střela jen těsně minula branku. Na druhé straně pálil Močkovský, bohužel byla jeho střela zblokována. Hra hostů se mírně zlepšila a přišla i šance Béma, ten však se svým únikem nenaložil vůbec dobře. Tempo hry bylo velmi dobré, hra se přelévala z jedné strany na druhou a další šance přicházeli na obou stranách. Jenže domácí mířili vedle a hostující pochytal strážce domácí svatyně. Rozhodnutí přišlo deset minut před koncem, tečovanou střelu vyrazil Kanaval nad sebe a ve snaze zabránit brance si ji neštastně srazil do sítě – 2:0. Závěr utkání se již dohrával v poklidu, domácí drželi míč.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bozkov
Milan Mayer ( trenér ) hostujícího celku: Bohužel jsme opět prospali první poločas, v něm i přes několik našich náznaků šance domácí dominovali a zaslouženě vedli. Ve druhé půli jsme se mírně zlepšili po přeskupení útočných řad, bohužel nevyužijeme ani ty nejvyloženější šance a bez vstřelené branky nemůžeme na body pomýšlet. Bohužel se v našem výkonu objevuje spousta nepřesností a individuálních chyb, což soupeři jen nahrává a tím se sami dostáváme pod tlak a vše nás stojí spoustu sil. Musíme se s nepříjemnou situací vyrovnat a bojovat dál.



Místo: T. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 14 49:9 38
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 14 47:12 35
3 FK Velké Hamry B 14 32:23 26
4 SK Skalice u České Lípy 14 36:22 24
5 TJ Spartak Chrastava 14 30:24 24
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Radim Věchet 14
2 Michal Lábek 12
3 Tomáš Kysela 11
4 Jan Díl 10
5 Zdeněk Baťka 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 65 66,3% 1
2 Jiří Klik 55 60,4% 0
3 Vojtěch Brož 19 65,5% 0
4 Radek Hruška 18 28,6% 0
5 Josef Paulovič 16 45,7% 1
Zobrazit celou tabulku