Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michálkovice remizovaly s Hošťálkovicemi neuvěřitelným skóre 6:6


0

Kdo neviděl, neuvěří. V prvním poločase hráči Michálkovic zářili, ve druhém trpěli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Michálkovic jel v sobotu 16. května tým TJ Sokol Hošťálkovice, který je v horní polovině tabulky. Zato Michálkovice trápily absence hráčů základní sestavy i neúčast schopných hráčů z dorostu. Vypomoct tak musel i veterán Radek Tvrdý. Přesto Michálkovice vyrukovaly na soupeře s otevřeným hledím a v šesté minutě dal Mirocha první branku. O pět minut později se dostal do zakončení Karel Bohačík a bylo to 2:0. Hošťálkovice kontrovaly první brankou. Ale Michálkovické to nerozhodilo a po rohovém kopu dal Sedlák na 3:1. Hošťálkovičtí dali na 3:2. Pak však začala série Bohačíka, který do poločasu nastřílel čtyři góly-6:2. O přestávce se fanoušci sázeli, kdy vlastně Michálkovice dříve daly soupeři šest branek za první poločas.

Ve druhém bylo všechno jinak. Nehrál zraněný Krečmer a bylo to znát. Zkušení Hošťálkovičtí toho využili. Snížili na 3:6 a tým Michálkovic začal zmatkovat. Hošťálkovice postupně snižovaly náskok a v prodloužení vyrovnaly na konečných 6:6.    



Ohlasy k zápasu


FC SLAVIA Michálkovice
Hráč TJ Slavia Michálkovice Dalibor Zádrapa: "Je třeba sportovně ocenit výkon soupeře, který předvedl perfektní obrat a bod si zasloužil."




Sestavy


FC SLAVIA Michálkovice
P. Uher [-] - M. Krečmer [-] , D. Sedlák [-] , R. Slončík [-] - Z. Krmášek [-] - R. Šorma [-] , T. Včelný [-] , K. Bohačík [-] , J. Mirocha [-] , R. Truhlík [-] , M. Šleis [-]


Místo: Michálkovice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.