6:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Všeruby v závěru mírnily debakl


Branky


47. O. Jánský , 61. V. Šiml , 62. O. Šiml , 63. P. Berka , 78. F. Krofta , 86. O. Šiml - P. Mach (p.) , 4. P. Mach , 80. M. Oulík
0

První půle týmů bojující o čelo tabulky by se dala rozdelit na dvě části. V té první šly Všeruby do vedení, v té druhé přišly velmi rychle po sobě dvě žluté karty Martinu Maškovi. Druhá půle přinesla velmi zajímavý průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moment, který ovlivnil zápas

Všeruby se v posledních kolech trápí s koncovkou. První jarní kolo sice opanovaly 9:0 s tehdy posledním Kaznějovem, od té doby tři těsné výhry v poměru 2:1 (s Dolní Bělou, Líněmi a Ledci), jedna výhra po penaltách a a jedna prohra se Zbůchem. Na statistiky chtěly Všeruby nechat zapomenout a už ve 4. minutě otevřel skóre zápasu proti domácím Mladoticím, které vyhrály auž v šestém jarním kole za tři body, hostující Petr Mach. Po gólové strance to bylo z první půle vše. Po půlhodině hry, konkrétně ve 34. minutě Martin Mašek dostal za faul první žlutou a hned o minutu později za řeči druhou a po červené kartě pro něj zápas skončil.

Mladotice využily přesilovku

Mladotice na oslabeného soupeře vlétly a ve 47. minutě se dočkaly vyrovnání. Prvním mladotickým střelcem se stal Ondřej Jánský. Všeruby se bránily zuby nehty, ale domácí začali ovládat zápas. V 62. minutě Ondřej Šiml otočil skóre ve prospěch Sokolu, necelou minuty po něm přidal třetí kousek Přemyl Berka. V 78. minutě se prosadil i Vladimír Krofta a zápas se změnil v exhibici. o Tři minuty později Václav Šiml přidal pátý gól Mladotic v 86. minutě se přidal opět Ondřej Šiml. Oslabené Všeruby poté korigovaly po faulu a následné penaltě na 2:6 z nohy Marka Oulíka a to ještě nebylo všechno. Nedlouho na to, kopali hosté ještě jednu penaltu za ruku ve velkém čtverci. Na konečných 3:6 upravil Petr Mach. Mladotice potvrdily předchozí vítězství a stáhly svého soupeře na rozdíl jednoho bodu. O druhé místo bude tedy ještě pořádná bitva.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - trenér: Rychle jsme inkasovali a po té červené jsme druhý poločas jasně dominovali. Hosté pak snížili z penalt. Jsem rád, že nám to začalo šlapat.




Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - F. Krofta [-] , P. Krejčí [-] , P. Berka [-] , V. Šiml [-] , T. Kučera [-] , R. Kučera [-] - O. Šiml [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] , O. Jánský [-] -

SK Všeruby
J. Převor [-] - M. Oulík [-] - B. Demali [-] , P. Mach [-] , R. Herák [-] - J. Hyrát [-] - M. Hodina [-] , D. Tureček [-] , R. Přerov [-] , M. Mašek [-] , D. Majer [-]

ŽK: 5. P. Krejčí - 6. R. Herák , 15. D. Tureček , 34. M. Mašek . ČK: 35. M. Mašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HAUZNER Jiří (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.