Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Duel sestupem ohrožených týmů jednoznačně opanovali kaznějovští


Branky


0

Ani kaznějovská rezerva nešetřila Heřmanovu Huť. V pohodě si zastřílela a opustila sestupové pásmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích a jediný světlý moment hostů

Souboj dvou týmů, které jsou namočené v sestupových vodách se odehrál v Kaznějově. Domácí přivítali Heřmanku a od úvodu zápasu bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Kaznějovští, posilnění o kolegy z A-mužstva, kombinovali a hra se odehrávala převážně na domácí útočné polovině. Bylo to však čekání na první branku. Ta přišla ve 26. minutě, kdy Vojtěch Vašíček po příhře spoluhráče tváří v tvář brankářovi neomylně poslal svůj tým do vedení. 34. minuta a Vojtěch Vašíček navýšil už na 2:0. Třetí zářez přišel po nařízeném pokutovém kopu ze 43. minuty, ze kterého se trefil Jiří Beránek. o necelou minutu později přišel nejsvětlejší moment hostů v zápase. Miroslav Adam po brejku snížil na průběžných 3:1.

Demolice ve druhé půli

Kaznějovští nabuzeni z první půle pouze čekali na to, kdy soupeř fyzicky odpadne. V 56. minutě zvyšoval na tříbrankový rozdíl opět Vojtěch Vašíček, který touto trefou zkompletoval hattrick. Domácí byli jednoznačně lepší a produktivnější. Koncovka ovšem byla dosti nepřesná. 63. minuta a na nepopulárního búra upravil Jan Vondráček. V 75. minutě se osmělili i hosté, kteří protáhli domácího strážce branky Jana Šteingla, ten musel pokus hostů vyrážet nad svojí branku. Jan Vondráček pak v 85. minutě přidával šestý gól domácích a na konečných 7:1 uzavřel Jakub Kiss v 90. minutě. Třicítka diváku tedy mohla odejít s dobrým pocitem ze hry, kde bylo k vidění spousta zakončení až do prázdné branky, převaha domácích a hlavně důležitá výhra, která odpoutala Kaznějov z posledního místa tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký - trenér: Utkání bylo jednoznačnou záležitost. Po prvním gólu jsme se uklidnili a už jen čekali, kolik se nám jich povede vstřelit. Měli jsme spousty šancí, jejich brankář byl dneska asi soupeřův nejlepší hráč. I přesto kolik jich dostal, nutno říct, že toho také spoustu chytil. Vyzdvihl bych hru Radka Švátory, který svým přehledem perfektně dirigoval obranu.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
J. Šteingl [-] - M. Polívka [-] (63. M. Kozlík [-] ) , V. Vašíček [-] (68. O. Hrdlička [-] ) , D. Pojer [-] , M. Brejník [-] , J. Hyneš [-] (58. J. Vondráček [-] ) , J. Kiss [-] , M. Fait [-] (77. M. Vejvoda [-] ) , R. Švátora [-] , J. Valenta [-] , J. Beránek [-]

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - M. Urbanczyk [-] (46. J. Giebel [-] ) , M. Kaprál [-] (46. P. Brož [-] ) , M. Adam [-] (80. L. Németh [-] ) , T. Vlach [-] , J. Németh [-] , D. Hauer [-] , P. Haisman [-] , V. Lakó [-] , M. Šůla [-] , M. Poslední [-]

ŽK: 77. M. Brejník - 77. M. Šůla .
Hráči zápasu: J. Vondráček , V. Vašíček , R. Švátora .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - BUCHTELÍK Lukáš (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.