Po zaváhání z minulého kola si Kozolupy spravily chuť


Branky


0

Vyrovnaný začátek utkání přinesl dva rychlé góly. Pak Kozolupští přidali o level vyšší rychlost a jednoznačnou výhrou potvrdili první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení, rychlá odpověď

Třetí jarní kolo nabídlo v Kozolupech duel týmů z opačných pólů tabulky. Domácí celou okresní soutěž před tímto zápasem vedli o bod před nejbližším pronásledovatelem z Všerub a Kaznějovské béčko tabulku uzavírá. Přesto začátek odporoval papírovým předpokladům. Hrála se vyrovnaná partie, v 5. minutě se domácí Valentin Tugui zapsal poprvé do střelecké listiny. Kaznějovští na sebe nenechali z odpovědí dlouho čekat. V 10. minutě srovnal na průběžných 1:1 Miloš Kozlík. Po 33 minutách se skóre ve prospěch domácích měli podruhé, když se trefil Jakub Bozděch. Účet prvního poločasu uzavřel ve 40. minutě Juraj Rajčáni.

Druhý poločas - jednoznačná záležitost

Po úvodní pětačtyřicetiminutovce bylo jasné, kde zůstanou všechny body. Kaznějovští, kteří přijeli s jedenácti fotbalisty, už se na vzdor nezmohli. Rychle docházeli síly a domácí druhý poločas změnili v exhibici. Deset minut po příchodu z šaten dal svůj druhý gól v zápase Juraj Rajčáni. Probíhající 65. minuta završila vstřeleného búra v síti Kaznějovských. Postaral se o něj Valentin Tugui. V 69. minutě Jiří Hucl přidal šestou branku domácího Sokolu a aby toho nebylo málo, tentýž hráč o dvě minuty později posunul stav už na 7:1. Pro Jiřího Hucla to byly branky číslo sedm a osm a v tabulce střelců mu patří 15. místo. Juraj Rajčáni v 88. minutě zkompletoval hattrick a tím dal i ukazateli stavu konečnou podobu. Domácí výhrou při drobném zaváhání Všerub navýšili svůj náskok na čele tabulky na dva body a aktuálně jich mají celkem 36.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl - trenér: Měli jsme spoustu šancí, které jsme ještě neproměnili. Nepustili jsme soupeře do ničeho.

FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký - trenér: Začátek byl vyrovnaný povedlo se nám odpovědět na vedoucí gól domácích a pak jsme fyzicky odpadli. V jedenácti lidech se hraje hodně těžko.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - DAVÍDEK Tomáš (N), SOUKUP Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.