0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice nezaváhaly a přivezly z Líšině všechny body


Branky


0

Fotbalisté Nezbavětic navázali na vítězství z minulého týdne proti Hradci B a naplno bodovali i na hřišti poslední Líšině, kterou porazili po brankách Kosnara a Davida Zikmunda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojový fotbal přinesl jednu branku

Od prvních minut zápasu bylo patrné, že utkání mnoho fotbalové krásy nepřinese. Poslední Líšina se snažila dostávat dopředu pomocí dlouhých nákopů a Nezbavětice se její hře přizpůsobily. I přesto ovšem první branka v utkání padla už po čtvrt hodině hry. Jeden z hostujících hráčů zatáhl balon po levé lajně a následně ho nacentroval na nabíhajícího Tomáše Kosnara, který měl před sebou už jednoduchou práci. Následně se hra vrátila opět do zajetých kolejí. Míč se sice několikrát dostal do nebezpečného prostoru ve vápně, ovšem ani jedno z mužstev nedokázalo v kýžený moment ideálně zakončit. Do kabin šly proto spokojenější Nezbavětice. 

Hosté přidali jednu trefu

Po změně stran nadále pokračoval nepříliš atraktivní fotbal, ale přesto bylo vše ještě otevřené. Tedy až do 58. minuty zápasu, kdy si vzal slovo hostující David Zikmund, který prošel přes čtyři hráče soupeře až před gólmana Žigmunda, jehož chladnokrevně prostřelil. Následně se toho na trávníku už příliš nestalo. Nezbavětice pečlivě kontrolovaly průběh duelu a už nepřipustily žádné drama. Všechny body proto míří k nim, zatímco poslední Líšina zůstala v domácím prostředí bez bodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Kluci bojovali celý zápas, přestože teplé počasí tomu moc nepřálo. Je škoda, že jsme neproměnili nějaké šance. Jinak to byl myslím vyrovnaný zápas. Dobré utkání odehrál ve středové řadě Jan Jarošík.

SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Nebyl to příliš hezký zápas. Fotbalově to za moc nestálo, proto panuje spokojenost jen se ziskem tří bodů. Naším nejlepším hráčem byl záložník David Zikmund, dobrý výkon předvedl i Vladimír Tomana.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - D. Müller [-] (47. V. Pavlík [-] ) , Z. Hrdonka [-] (72. M. Kloversa [-] ) , R. Šmrha [-] , J. Jarošík [-] , T. Slováček [-] , J. Schejbal [-] (20. R. Zahoř [-] ) , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - V. Šebek [-] , V. Tomana [-] (60. O. Kail [-] ) , M. Česal [-] (39. F. Jiří [-] ) , T. Zikmund [-] , T. Kosnar [-] , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-]

ŽK: 60. R. Zahoř .
Hráči zápasu: J. Jarošík - D. Zikmund , V. Tomana , T. Zikmund .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ŠTVERÁK Vladimír (N), HOFRICHTER René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.