4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2017 18:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury si v dohrávce vyšláply na silnou Letnou a nadále jedou na vítězné vlně


Branky


6. O. Malý , 51. O. Malý , 57. J. Hanket , 60. O. Malý - 83. P. Lehký , 85. Z. Soukup
0

Fotbalisté Soběkur pokračovaly i ve čtvrteční dohrávce 17. kola IV. třídy Plzeň - jih ve sběru bodů, když na domácím hřišti zdolali silnou Letnou. Hattrickem se v utkání blýskl soběkurský Ondřej Malý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběkury se brzy dostaly do vedení

Domácí tým zvolil na technický plzeňský celek, který se vyznačuje kombinační hrou, jednoduchou taktikou a dlouhými balony eliminoval jejich silný střed pole. Soběkurští se navíc v útoku mohli opřít o rychlonohého Ondřeje Malého, který se hned po šesti minutách hry poprvé trefil do černého. Letná se jen těžko dostávala do hry na hrbolatém terénu a domácí nadále pokračovali ve své úspěšné hře. V prvním poločase přesto už další branky nepadly, do kabin šly proto spokojenější Soběkury, které vedly 1:0. 

Domácí si upevnili své vedení

Po změně stran se toho na hřišti příliš nezměnilo. Domácí nadále praktikovali svojí hru, z níž navíc vytěžili další góly.Od padeásté do šedesáté minuty se Soběkury prosadily hned třikrát a o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Hattrick se podařilo završit Ondřeji Malému, který obvykle dává góly za hokejbalisty Plzně, jednu trefu do černého přidal Jan Hanket. Letná B dlouhou dobu nedokázala najít recept na soupeřovu hru, až s blížícím se koncem zápasu rovněž zjednodušila svojí kombinaci a dočkala se snížení. Po hezké akci Vůcha se dostal míč k volnému Petru Lehkému, který bez potíží poslal balon do sítě. Gólovou tečku v utkání zařídil letenský Zdeněk Soukup, jenž se opřel ze standardní situace do míče a s pomocí teče jednoho z obránců prostřelil brankáře Turka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Jsme rádi za pátou výhru v řadě. O to víc, že jsme uspěli s tak těžkým soupeřem. Letná byla fotbalově nejlepší tým, s kterým jsme na jaře hráli. Lidem se musel fotbal líbit, jen škoda několika emočních výlevů (úsměv). Naším nejlepším hráčem byl střelec hattricku Ondřej Malý.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Těžce jsme srovnávali s terénem, ale domácí tým hrál dobře a zasloužil si zvítězit. Moc jsme si utkání neužili, nehrálo se nám vůbec dobře a někteří naši kluci to těžce nesli. Nejlepším naším hráčem byl záložník Josef Vůch.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - L. Bedenk [-] , D. Marek [-] , J. Hanket [-] , T. Kysilka [-] - M. Klíma [-] , O. Malý [-] , M. Oberdörfer [-] , P. Svoboda [-] - Z. Vlach [-] , J. Turek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Noháček [-] - J. Diviš [-] , D. Pospěch [-] , J. Rada [-] , P. Kolář [-] - M. Štádler [-] , J. Vůch [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] - Z. Soukup [-] , P. Lehký [-]

ŽK: 53. L. Bedenk , 57. M. Klíma , 88. P. Svoboda - 39. M. Štádler , 53. P. Lehký , 55. J. Vůch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.