3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč po heroickém závěru vyválčila v Neurazech bod


Branky


0

Slunečné nedělní odpoledne přálo v Neurazech pěknému fotbalu. Šance byly k vidění na obou stranách a otázkou jen bylo, kdo bude šťastnější. Nakonec vše skončilo spravedlivou plichtou, po níž přišly na řadu penalty. V nich se usmálo štěstí na domácí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani zavřeli své brány

Domácí tým vstoupil do zápasu jako divoká voda a během úvodních minut si vypracoval pět gólových šancí. Obrana Seče s gólmanem Jiříček ale s vypětím všech sil dokázala odolat tlaku soupeře a skóre proto zůstalo nerozhodné. Následně začali přebírat otěže zápasu do svých rukou fotbalisté Seče. Iosif Ventel Salcop napálil například brankovou konstrukci svatyně Neuraz, k vidění byly i další šance Seče, ale domácí gólman Trojánek ve své brance doslova čaroval a velkou měrou se zasloužil o to, že první poločas skončil bez branek. 

Dvě inkasované branky Seč nepoložily

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal s tím, že znovu měl spíše brankář Trojánek více práce. Svojí branku ale strážil nadále na výbronou a navíc se mohl radovat, když  se jeho tým ujal vedení. Po ztrátě balonu hostujících obránců se k míči dostal nakonec Václav Kuska, jehož střela ze střední vzdálenosti zaplula do sítě hostů. Veseleji bylo na straně Neuraz navíc ještě poté, co Lukáš Brabec využil toho, že se míč zastavil ve vyšší trávě po malé domů v podání obránců soupeře, a řítil se sám na Jiříčka, jenž sice fantasticky vypíchl míč domácímu hráči, ale ten se k němu znovu odrazil, a zívala na něj jen prázdná branka. Seč ovšem poté zavelela k obratu, jmenovitě kapitán Radek Černovský. Zkušený harcovník si navedl míč na střed a střelou z úctyhodné vzdálenosti vymetl horní roh branky. Namotivovaní hosté dokonali dílo zkázy v poslední minutě duelu, kdy vyrovnání zařídil přesným pokusem Michal Lukáč.  

Bonusový bod braly Neurazy

Základní série pěti pokutových kopů přinesla vyrovnanou podívanou, kdy na každé straně selhal jeden ze střelců. V pokračující partii ale poté selhal hostující Lukáč, jenž poslal míč do prostředka branky. Kapitán Pavel Tříska vzal poté zodpovědnost na sebe a proměnil rozhodující pokutový kop. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Jelikož jsme měli v zimní pauze spíše volný program, očekávali jsme, že nám to v prvním zápase jara moc nepůjde. Přesto jsme nezačali vůbec špatně, ale postupně bylo znát, že oběma týmům docházely síly. Vedli jsme ale 2:0 a bohužel kvůli naší laxnosti jsme přišli o vítězství. V penaltách jsme ale poté měli my více štěstí.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: Bylo znát, že jsme nastoupili ve středové řadě v odlišném složení než na podzim. Chvilku to proto skřípalo, ale přesto jsme si vypracovali spoustu šancí. Bohužel ale čaroval gólman soupeře, jenž nám v prvním poločase vše chytil, kdybychom to proměnili, bylo by dávno rozhodnuto. Nakonec jsme navíc dostali dva góly po našich chybách a museli jsme ještě dotahovat. V závěru jsme se ale výborně semkli a dokázali srovnat v posledních minutách. Bod bereme, ale mohlo jich být více.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - V. Kůs [-] , L. Brabec [-] , J. Louda [-] , M. Bureš [-] , J. Vladař [-] , V. Kuska [-] , P. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - T. Görner [-] , J. Krsek [-] , M. Fotr [-] , . Kratochvíl [-] , R. Vlk [-] , R. Černovský [-] , J. Reidl [-] , J. Bradáč [-] , I. Salcop [-] , M. Lukáč [-]

ŽK: 50. M. Bureš .
Hráči zápasu: M. Trojánek - R. Černovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - VLADAŘ Josef (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.