1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice dál dramatizují boj o postupové příčky


0

Stěbořice doma podlehly Strahovicím 1:2 a ty je tak odsunuly na třetí místo v tabulce. Jen díky lepšímu skóre je na aktuálním postupovém místě právě mužstvo ze Strahovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

60. ?  - 40. Petr Beneš, 43.Michal Malchárek

Diváci viděli od začátku utkání velice vyrovnanou hru, kdy bylo vidět, že chybovat nechce ani jeden mančaft. Však se také hrál přímý souboj o druhé postupové místo. Herní iniciativu však začínaly přebírat hostující Strahovice a ve 30.minutě se do velké šance dostal Jakub Býma. Fantastický stěbořický brankář reflexivně vyrazil míč před Nevřelu, ale domácí gólman se zaskvěl dalším fantastickým zákrokem. O deset minut později však už měla hostující výprava pádný důvod k oslavě. Tečovaná střela Petra Beneše skončila ve stěbořické síti. Za pouhé tři minuty bylo ve strahovickém táboru ještě veseleji. Michal Malchárek vyškolil domácí obranu a poslal hosty do dvoubrankového vedení. 0:2. Ve druhém poločase se prakticky nic nezměnilo. Domácí hráči měli míč častěji u nohy, ale nevypracovali si žádnou velkou příležitost. V 60. minutě se přesto radovali z gólu, kdy domácí hráč vystřelil asi z 20 metrů a míč skončil v síti hostujícího brankáře. 1:2. Do konce zápasu již fanoušci další branku neviděli a tři body tak zamířily do Strahovic!

SK Meteor Strahovice

Jiří Nevřela - Miroslav Nevřela, Marek Kubiš, Radek Hladík, David Hanzlík -Jakub Janovský (8 min Martin Nevřela), Ondřej Pekárek, Petr Beneš (70 min. Lukáš Slanina), Jakub Býma - Michal Malchárek, Tomáš Obrusník (60 min. Petr Lhotský) 



Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.