4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzké vyloučení brankáře usnadnilo Dvorci cestu k vítězství


Branky


0

Dvorec v dosavadním průběhu sezóny několikrát ukázal, že umí zahrát na týmy z čela tabulky, a to především na domácí půdě. Domácí měli další možnost, prokázat svou kvalitu, soupeřem totiž byl rozjetý tým z Chlumčan. Zápas hodně ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího golmana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení

Zápas začal ve slušném tempu a oba týmy se snažily hrát útočně. První zajímavý moment přišel v 15. minutě, kdy hostující brankář chytil míč do ruky mimo pokutové území a sudí mu bez milosti udělil červenou kartu. Přišly tak první velké komplikace pro Chlumčany. Ještě hůř bylo za minutu, kdy nařízený volný přímý kop proměnil Brožovský a poslal Dvorec do vedení. Hosté ale ani v početním oslabení nehráli špatně a dokázali chvílemi domácí přehrávat. Hrálo se nahoru dolů a k vidění byl i dostatek šancí. V 30. minutě se do zakončení dostal Tomáš Lachman, nemýlil se a vyrovnal stav utkání. Do konce poločasu už žádná další branka nepadla. 

Hattrick Greguše

Druhý poločas už nebyl tolik pohledný, přesto přinesl větší počet branek. Chlumčany měly několik slušných příležitostí na to, aby otočily stav utkání ve svůj prospěch. Nepovedlo se jim to a tak udeřili domácí. Na rohový kop si naskočil Matějov, svou hlavičkou našel na přední tyči dobíhajícího Greguše, který v pádu dostal balon do sítě. Dvorec měl v druhém poločase problém vytvořit si nějaké větší šance. Velkou hrozbu ale představoval po standartních situacích, což deklaroval v 78. minutě. Centrovaný balon od Matějova z přímého kopu ještě dokázala obrana odvrátit, ale na dorážku Greguše už byl náhradní golman krátký.  Hosté vrhli všechny síly do útočení ve snaze vstřelit kontaktní gól a ještě s vývojem něco udělat. Přišel ale rychlý brejk, po který došlo ve vápně k faulu a sudí neměl jinou možnost než nařídit pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Greguš a zkompletoval hattrick. Dvorec si tak doma poradil s dalším týmem z čela tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "Spokojenost s výkonem panuje převážně jen v prvním poločase. Hrálo se nahoru dolů. Ve druhé půli to z naší strany žádný přepych nebyl. Naštěstí se nám dařily standartky a to rozhodlo."




Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - M. Greguš [-] , J. Kříž [-] , T. Kulhánek [-] (55. J. Terč [-] ) , O. Košán [-] (77. M. Havel [-] ) , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] , P. Brožovský [-] , J. Končel [-] , J. Rojík [-] , L. Trhlík [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Kraus [-] , J. Vlček [-] , F. Lösch [-] (8. K. Dolanský [-] ) , T. Lachman [-] , L. Tomášek [-] , L. Jeslínek [-] , V. Regner [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , M. Vojáček [-] (77. L. Vajai [-] )

ŽK: 25. J. Rojík , 67. L. Trhlík - 25. L. Jeslínek , 43. M. Vojáček , 44. J. Vlček . ČK: 15. M. Hůla .
Hráči zápasu: M. Greguš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Komanec Petr - GREGUŠ Pavel (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.