M. Valeš 4. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný penalt


Branky


4. M. Valeš (p.) - 10. M. Dušek
0

Po nepodařeném vstupu do jara se Střížovice pomalu zvedají a zlepšenou formu budou chtít potvrdit i proti stabilně kvalitnímu Dvorci. Zápas samotný nakonec příliš fotbalové krásy nenabídl, o to víc se ale bojovalo a někdy až za hranicí pravidel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Zápas začal ve svižném tempu s mírnou převahou domácích. Ta vyústila už ve 4. minutě ve faul v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Petr Valeš a bezpečně proměnil. Radost domácím ale nevydržela příliš dlouho. V 10. minutě vyvezl Kalabza balon z vlastní poloviny, následně ho předložil Duškovi, který si v souboji jeden na jednoho poradil s obráncem a ranou z vápna vyrovnal stav utkání. V dalším minutách se ale téměř vytratily šance a hrálo se především ve středu pole. Velikou šanci dostat se znovu do vedení měli domácí po dalším penaltovém zákroku. Nařízenou penaltu ale tentokrát neproměnili. Poločas tak skončil 1:1. 

Bezbranková půle

V druhém poločase byl obraz hry podobný. Hodně bojovný fotbal doprovázelo velké množství faulů, které vyústilo v penaltový zákrok i na druhé straně. Ani Dvorec ale nevyužil možnost jít do vedení a penaltu neproměnil. Snahu Střížovic urvat doma tři body zkomplikovalo vyloučení kapitána v 71. minuty, kdy za faul uviděl druhou žlutou kartu. Žádná branka už ale do konce utkání nepadla. Rozhodovat tak budou penalty.

Druhý bod pro domácí

I v penaltovém rozstřelu se pokračovalo v zahazování penalt. Domácím tak k vítězství stačilo proměnit pouhé dvě penalty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Ze zápasu jsme měli víc. Hostům skvěle zachytal brankář. Měli jsme dostatek šancí zápas vyhrát, takže pro nás to je spíše bod ztráta."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Na těžkém terénu to byl spíš boj než fotbal. Soupeř má kvalitní mužstvo a pro mě je to pořád jeden z favoritů soutěže, i když se jim teď příliš nedaří. Mohli jsme vyhrát i prohrát, s bodem panuje spokojenost."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - F. Fremr [-] (46. J. Hrubý [-] ) , M. Brejcha [-] , A. Zatorskyy [-] , J. Čížek [-] , P. Šašek [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , R. Klíma [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - J. Terč [-] (84. P. Kalabza [-] ) , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] , P. Končel [-] (90. F. Zdvořáček [-] ) , P. Brožovský [-] , M. Dušek [-] , P. Kalabza [-] (63. J. Kříž [-] ) , M. Fiala [-] , J. Rojík [-] , L. Trhlík [-]

ŽK: 8. V. Běhálek - 19. M. Dušek , 56. P. Brožovský , 87. J. Kříž . ČK: 71. V. Běhálek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Legát Zdeněk - HOUDEK Václav (N), GREGUŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.