2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bratři Vodičkové vystřelili Vstiši výhru


Branky


0

Domácí celek měl po minulém debaklu v Blovicích o motivaci postaráno. Soupeřem jim ovšem byl opět celek z čela tabulky, Lužany. Ty přijížděli na horkou vstišskou půdu se sérií devíti zápasů bez porážky. Domácím se i přes rozsáhlou marodku podařilo předvést výborný výkon, který gólově orámovali bratři Vodičkové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Úvod zápasu nabídl vyrovnaný vývoj, první vážnější šanci si vytvořili hosté. Ale pozorný Košan střelu vytěsnil na roh. Z následného rohu ale další nebezpečí nepřišlo. Lužany v se útočné fáze dostávaly především dlouhými nákopy, domácí obrana ovšem dobře a jednotně vystupovala a bylo tak k vidění dost ofsajdů. Vstiš hrozila především rychlou kombinací po zemi, převážně pak po pravé straně, odkud také přišla první šance Ondřeje Vodičky. Gólem ale neskočila. Za minutu zakončoval ten samý hráč, jeho střela však postrádala razanci. V 12. minutě se na rohu vápna objevil po přihrávce Švece Jakub Vodička a křižnou ranou otevřel skóre. Hosté byli blízko vyrovnání po jednom s volných přímých kopů, kdy míč poskakoval v malém vápně, žádný z hostů ale nedokázal balon usměrnit do sítě. Další šance přišla na domácí straně, kdy se o akrobatické zakončení pokoušel Petr Švec, střela letěla ale příliš vysoko. Do jednoho vážnějšího zakončení se do poločasu ještě dostali i hosté. Pokus v dvaceti metrů si Košan dokázal pohlídat. Poločasové skóre bylo 1:0. 

Vážné zranění

Druhý poločas byl vyrovnaný. Hosté se pokoušeli hrozit ze standartních situací, ale jejich zahrávání jim příliš nešlo. V 51. minutě se po akci z levé strany dostal do zakončení z hranice vápna Ondřej Vodička a ranou na bližší tyč poslal Vstiš už do dvoubrankového vedení. Za další dvě minuty utekl po pravé straně Petr Švec, z úhlu postupoval sám na brankáře. Místo střely se rozhodl přihrávat Purdešovi před prázdnou branku, ten však balon netrefil a z nadějné šance nic nebylo. Zajímavý moment přišel kolem šedesáté minuty. Na půlce byl faulovaný Vodička, dokázal si však balon posunout a sprintovat za ním, vyběhnuvší golman byl u míče dřív, ale odehrál jej rukou mimo vápno. Rozhodčí zapískal, ale k údivu všech domácích vrátit balon na půli hřiště, kde přišel první faul. Následoval ošklivý moment. Jan Pyrgal špatně došlápl po hlavičkovém souboji, zvrknul si kotník, který si následně i přisedl a došlo k vážnému poškození. Byla přivolána záchranka a hráč opustil hřiště na nosítkách. Postupem času začalo přibývat faulů u vápna domácích a hosté několikrát zahrozili ze standartních situací. Definitivně rozhodnout o osudu utkání mohl útočník domácích, který od Ondřeje Vodičky dostal přihrávku před téměř celou odkrytou branku. Jeho střela mířila do branky ale Martin Toma famózním zákrokem udržel naděje Lužan na body. Hostům se nedařilo dostat kombinací se do vápna domácích, uchylovali se tak ke střelám ze střední vzdálenosti, které ovšem postrádaly přesnost nebo razanci. Vstiš tak nakonec dokráčela pro tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Po blamáži v Blovicích jsme si na domácí půdě chtěli napravit reputaci. Chtěli jsme do utkání vstoupit aktivně a možná co nejdříve skórovat. To se v podstatě povedlo. Měli jsme dost šancí, ale chtělo to precizněji zakončovat. V druhém poločase jsme si spíše hlídali výsledek. Konec zápasu byl z naší strany zbytečně nervózní, myslím, že jsme to mohli dohrát více v klidu. Bohužel se nám do konce sezóny zranil hráč, pro kterého musela jet sanitka. S výsledkem panuje maximální spokojenost a chtělo by na to navázat i dále."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - A. Ježek [-] , P. Purdeš [-] , J. Kraus [-] (53. R. Švec [-] ) , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , J. Pyrgal [-] (65. M. Kaiser [-] ) , M. Švec [-] , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - J. Grassl [-] , M. Frána [-] (65. I. Kolečkář [-] ) , P. Pecháček [-] (90. R. Fuchs [-] ) , V. Šašek [-] , P. Hodan [-] , A. Hajžman [-] , J. Pecl [-] , K. Naxera [-] , M. Dietl [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 59. A. Ježek , 74. T. Krejčí , 86. R. Švec , 95. P. Purdeš .
Hráči zápasu: J. Vodička .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - MICHÁLEK Tomáš, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.