4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec zastavil jízdu Dnešic


Branky


0

V minulém kole Dvorec překvapivě prohrál doma s Lukavicí a tak si v dalším domácícm zápase chtěl napravit reputaci a porazit překvapení sezóny z Dnešic. Ty držely sérii čtyř zápasů bez porážky, která jim dávala naději na záchranu. Bodová šňůra hostů ale skončila a záchrana je zase o kousek dál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvorci dokonale vyšel vstup do utkání. Už v 5. minutě se po faulu ve vápně kopala penalta. Postavil se k ní kapitán Jan Rojík a bezpečně proměnil. Hra byla následně vcelku vyrovnaná, možná mírnější převahu měl Slavoj, ovšem šance nepřicházely. Diváci si tak na další branku počkali až do 27. minuty, kdy dobře kopnutý přímý kop vyrazil Jehlík pouze před sebe a dobíhající Greguš neměl problém uklidit míč do sítě. 2:0. Za šest minut bylo defakto rozhodnuto. Povedenou ranou z úhlu se znovu prosadit Miroslav Greguš a poslal domácí do tříbrankového vedení. Do konce poločasu se už jen dohrávalo. 

Zahozená penalta

Do druhého poločasu šly Dnešice odhodlané s výsledkem něco udělat a chvíli po úvodním hvizdu měly dobrou příležitost, vrátit se alespoň trochu do zápasu. Zahrávaly pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Jaroslav Bláha. Gól naděje ale nevstřelil. V 69. minutě tak přišel trest v podobě čtvrté domácí branky. Postaral se o ni nejlepší muž zápasu Miroslav Dušek. Hostům se nedala upřít snaha alespoň zkorigovat stav, bohužel mizerná koncovka jim nedovolila vstřelit aspoň čestný gól. Dvorec tak napravit předchozí zaváhání. Naopak Dnešice čeká ještě dlouhá cesta za záchranou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "Dnešice mě překvapily, hrály dobře. Hodně nám pomohl brzký gól. Hra byla vyrovnaná, ale jen od vápna k vápnu. Do poločasu přidali ještě dva góly. V druhém poločase byl soupeř asi o kousek lepší. Hrál se tvrdý, ale ne záludný fotbal."

TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Dneska to bylo hodně špatné. Začalo to už tím, že půlka týmu přijela pozdě na zápas. Domácí dali dva rychlé góly a bylo po zápase. Připomnělo mi to naše podzimní zápasy."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - M. Havel [-] , P. Kalabza [-] (61. F. Zdvořáček [-] ) , Z. Tomaščík [-] , P. Kalabza [-] , P. Končel [-] , M. Dušek [-] , M. Matějov [-] , M. Greguš [-] , J. Rojík [-] , P. Brožovský [-]

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - S. Duspiva [-] (37. J. Cader [-] ) , I. Frous [-] , V. Vlk [-] , R. Bárta [-] - V. Hora [-] , J. Bešta [-] , D. Schuster [-] , J. Bláha [-] - M. Schlehofer [-] , J. Purdeš [-] (61. B. Schlehofer [-] ) -

Hráči zápasu: M. Dušek - J. Bešta .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KLIK Jiří, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.