0:2
(0:1)
7. M. Kastner
69. L. Vajai (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice získala důležité záchranářské body


Branky


7. M. Kastner , 69. L. Vajai (p.)
0

Dvorec se drží v klidném středu tabulky, přesně jak si na začátku soutěže vytyčili. Naopak hosté po dobrém úvodu spadli do sestupem ohrožených míst a musí teď pořádně zabrat aby se v soutěži udrželi. Hostům se zápas velice vydařil a udělali důležitý krok k záchraně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Začátek zápasu patřil spíše domácímu týmu. V 7. minutě měl Dvorec šanci v soupeřově vápně, ztratil tam ale balon a Lukavice vyrazila do protiútoku. Domácí obránci nezachytili Marka Kastnera a ten postupoval sám na brankáře. Neukvapil se, udělal Gregušovi kličku a poslal míč do odkryté branky. Dvorec se snažil vyrovnat, ale jeho šance nebyly příliš nebezpečné. Hostům se do poločasu už nepodařilo přidat další gól. Poločasový stav tak byl 0:1. 

Marná snaha

Domácímu celku se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale nic se jim nedařilo. Naopak hostům se podařilo v 69. minutě přidat druhou branku a definitivně tak srazit Dvorec. Postaral se o to Ladislav Vajai. Do konce utkání už žádná další branka, ale vyložená příležitost nepřišla. Hosté tak získali vcelku nečekané, ale o to cennější tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Slavoj Dvorec): "Hrozný to bylo. Nejhorší výkon v sezóně. Do gólu jsme měli převahu, pak jsme se už jen trápili."




Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - P. Brožovský [-] , P. Končel [-] , T. Kulhánek [-] , P. Kalabza [-] (66. F. Zdvořáček [-] ) , Z. Tomaščík [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] , J. Rojík [-] , O. Košán [-] (21. J. Končel [-] ) , M. Matějov [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
- D. Rotenborn [-] , J. Tůša [-] , R. Hajšman [-] , M. Kastner [-] (59. Z. Pecka [-] ) , L. Vajai [-] , J. Zahradník [-] (88. V. Baumruk [-] ) , R. Kokoška [-] , M. Myslivec [-] (67. V. Lecjaks [-] ) , D. Bešta [-] , M. Marics [-] , K. Frančík [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - GREGUŠ Pavel (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.