2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice se konečně probraly


Branky


0

Na podzim byly Střížovice jeden z aspirantů na postup. Jarní část je však v jejich podání tragická a je potřeba, aby se brzo probraly pokud chtějí pomýšlet na čelo tabulky. Hosté jsou na tom v jarní části o něco lépe, ale dva získané body rozhodně ke spokojenosti nestačí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

V prvním poločase domácí celek téměř naprosto dominoval a hosté se pouze bránili. Už v 6. minutě se po krásné střele dokázal prosadit Jakub Čížek a poslal domácí do vedení. Hosté se po ojedinělé akci dostali k rohovému kopu. Ten propadl až k Sedláčkovi, který ho pustil na Mebarkiho a ten chytře přehodil brankáře. 1:1. To se psala teprve osmá minuta. Pak už se Ptenín do žádné akce nedostal a pouze se bránil. Nicméně špatná koncovka, nebo zvednutý praporek pomezního zabránili Střížovicím jít do vedení. Poločas tak skončil 1:1. 

Vítězná branka

Do druhého poločasu vstoupil vyměněný Ptenín. Byl aktivnější a chvílemi přehrával domácí. Dokonce hosté vsítili gól, který ale sudí pro údajné bránění ve hře neuznal. Chvíli na to se radovali domácí. Prosadil se kapitán Jan Volf a nasměroval tak svůj tým k výhře. Hra se následně přiostřila a téměř každý souboj o balon končil faulem. Střížovice tak nakonec dokázali udržet nejtěsnější náskok a připsat si první jarní body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Konečně jsme se alespoň trochu sešli. Ze hry jsme měli víc a šancí bylo taky dostatek, ale opět byl problém s koncovkou. Nakonec jsme ale konečně vyhráli, a řekl bych, že zaslouženě."

TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "To, co předvedli fanoušci domácích bylo opravdu otřesné, takový lidé by neměli chodit na fotbal. Co se pak odehrávalo na hřišti zase připomínalo jatka. Kdybych mohl, první poločas bych úplně vymazal z paměti. Z naší strany strašný fotbal. Ani jedna střela na branku, nepřesné přihrávky, byli jsme zralý na ručník. Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší, měli jsme větší tlak, soupeř nevěděl jak na nás. Bohužel neuznaný gól a špatná koncovka nás stála body."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - A. Zatorskyy [-] , M. Brejcha [-] , V. Houdek [-] , J. Čížek [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Lučina Ptenín
V. Duchek [-] - V. Rajšpís [-] (80. L. Přibáň [-] ) , P. Sedláček [-] , R. Hnojský [-] , K. Sedláček [-] , R. Šobr [-] , Z. Smítka [-] , J. Schejbal [-] , M. Šašek [-] (61. J. Strejc [-] ) , L. Kaufner [-] , A. Mebarki [-]

ŽK: 87. R. Klíma - 16. M. Šašek , 64. J. Schejbal , 71. R. Hnojský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Legát Zdeněk - JANOUŠEK Pavel, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.