1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ptenín doma nestačil na Dvorec a blíží se pásmu sestupu


Branky


62. P. Sedláček - 9. P. Kalabza , 34. P. Končel , 84. J. Rojík (p.)
0

Ptenín si jakožto nováček vytyčil cíl udržet se v soutěži. V první polovině sezóny to vypadalo na klidný rok, ale zhoršená výkonnost v posledních zápasech zapříčinila pád do spodních pater tabulky. Dvorec si chtěl odehrát klidný střed tabulky, a to se daří, navíc není vůbec nereálné zabojovat o krásné třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek se musel opět obejít bez jasné brankářské jedničky Maršálka. Přesto v úvodu hrozil právě on. Šašek poslal do úniku Patrika Sedláčka, kterému se ale pokus o lob vůbec nepovedl. Následně se do útočení více pustili hosté a v 9. minutě se po střele Petra Kalabzy dostali do vedení. Šanci na vyrovnání měl na kopačce opět Sedláček, ani tentokrát ale nepřekonal Končela v bráně. V 34. minutě došlo ke sporné situaci. Hostující Pavel Končel podle domácích fauloval brankáře v souboji, rozhodčí ale mlčel a sporný gól uznal. Poločas skončil 0:2. 

Snaha domácích

Ptenín byl odhodlaný v druhém poločase něco udělat s vývojem zápas. V zajímavé pozici se objevili Radek a poté i Josef Šobr. Ani jeden ale nedonutil Jana Končela kapitulovat. V 62. minutě se dostal k centru Mebarki, jeho balon ale nebyl přesné a brankář jej vyrazil. Odražený míč se však dostal pouze na hlavu Sedláčka a ten konečně prolomil střeleckou smůlu. Za chvíli mohlo být vyrovnáno. Josef Šobr utekl po straně, předložil balon Sedláčkovi, ten však nemířil přesně. Chvíli před koncem přišel útok hostů, který skončil pádem útočníka ve vápně. Sudí odpískal penaltu, kterou bezpečně proměnil Jan Rojík a stanovil tak skóre na konečných 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Zápas bych radši ani nekomentoval, chyběli nám hráči, i přesto jsme v některých chvílích předvedli dobrý fotbal, s pěknými šancemi, bohužel bez zakončení. Já sám jsem měl na noze dvě jasné branky za jejich zakončení bych nejradši pověsil kopačky na hřebík. Bohužel takový je fotbal. Nepřesné zakončení nás připravilo o výsledek."




Sestavy


TJ Lučina Ptenín
V. Duchek [-] - Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] , A. Mebarki [-] , J. Strejc [-] , R. Šobr [-] , R. Kukeně [-] , J. Schejbal [-] , M. Šašek [-] (30. L. Přibáň [-] ) , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - P. Končel [-] , P. Kalabza [-] , P. Kalabza [-] , M. Matějov [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] , J. Rojík [-] , O. Košán [-] (51. F. Zdvořáček [-] ) , P. Brožovský [-] , Z. Tomaščík [-]

ŽK: 65. R. Šobr , 78. L. Kaufner - 60. P. Končel , 75. J. Rojík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pašek Milan - PALACKÝ Břetislav (N), GREGUŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.