0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 12:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní překvapení


Branky


0

Střížovice přezimovaly na krasném druhém místě tabulky, a pokud se tam chtějí udržet musí doma vyhrávat. První jarním soupeřem jim byl celek z Merklína, který v podzimní části trpěl nevyrovnaností výkonů. Favorit tak byl domácí tým. Špatný terén a silný vítr nedovoloval příliš fotbalovosti a tak se spíše bojovalo a k vítězství stačila jedna jediná branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

První komplikace pro oba týmy začaly ještě před zápasem, kdy ani jeden z týmů neměl k dispozici příliš mnoho hráčů. Nakonec se ale sešly a zápas mohl začít. V úvodních minutách měl převahu domácí celek a to mu přineslo i několik nadějných pozic, Regner byl ale pozorný a změnu stavu nepřipustil. Postupem času vystrkovali růžky i hosté, ale také bez většího efektu. V jedné z největších šancí se ocitl Václav Houdek ale na golmana nevyzrál. Poločas se tak chýlil ke konci a stav se stále neměnil. Minutu před koncem první půle zahrával Merklín rohový kop, domácí obrana jej dokázala odvrátit, ale pouze k nohám rozehrávajícího hráče. Přišel tak znovu centr do vápna, na který si naběhl Jan Bláha a prudkou hlavičkou do protipohybu brankáře otevřel skóre. Hosté se tak šťastnou brankou do šatny ujali vedení.

Sporná situace

Střížovice šly do druhé půlky s velkým odhodláním otočit vývoj a potvrdit roli favorita. Úvodní minuty podle toho vypadaly, skvělý Regner v bráně hostů ale odmítl kapitulovat. V 65. minutě přišla sporná situace, domácí hráč se střetl s brankářem hostů. Domácí se dožadovali penalty, rozhodčí ale nepískal. Střížovického kapitána to natolik rozlítilo, že pronesl pár nemístných slov na adresu sudího a ten neváhal a ukázal červenou kartu. Pro jednoho z nejlepších hráčů na hřišti tak utkání skončilo předčasně. Domácí měli velkou snahu i v deseti zlomit smůlu a vstřelit první jarní branku. Koncovka ale nebyla natolik kvalitní aby překonala Regnera. Pro hostující celek se také otevíralo více prostoru pro útočení, a tak podnikli několik nebezpečných výpadů, kdy jeden z nich dokonce orazítkoval břevno. Stav se už ale, i přes velkou snahu obou celků, neměnil. Merklín se tak postaral o první jarní překvapení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Oba týmy dávaly sestavu dohromady jak je to šlo. Řekl bych, že jsme byli lepším týmem, i když soupeř měl pár šancí. Hostům se povedlo dát nám gól do šatny. V druhém poločase jsme začali dobře, pak následoval souboj jejich brankáře s naším hráčem, kde se nejspíše jednalo o faul, ale rozhodčí nepískal. Náš kapitán pak pronesl pár slov na konto rozhodčího a ten ho vyloučil. I v deseti jsme měli několik šancí, ale žádná neskončila gólem. Hosté si tak odvážejí šťastné tři body."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Šťastné vítězství, ale po bojovném výkonu celého týmu, které korunoval bezchybných výkonem Regner v bráně."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - A. Hajžman [-] , P. Šašek [-] (46. J. Hrubý [-] ) , J. Čížek [-] , M. Brůha [-] , V. Hrubý ml. [-] , J. Šilhánek [-] , M. Brejcha [-] , V. Houdek [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - D. Marek [-] , S. Žižka [-] , J. Bláha [-] , J. Brejcha [-] , J. Grüner [-] , B. Majdúch [-] , K. Kubát [-] , Z. Bešta [-] , T. Bešta [-] , S. Špirk [-]

ŽK: 66. M. Houdek - 22. J. Grüner , 39. K. Kubát , 62. S. Žižka . ČK: 65. V. Houdek .
Hráči zápasu: V. Běhálek - D. Regner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Velíšek Jiří - LEGÁT Zdeněk, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.