Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 14:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Velkého Meziříčí přehrálo druhé Bory B


Branky


0

V souboji dvou celků, které ještě můžou reálně uvažovat o postupu, se po přestřelce radovalo domácí céčko a vyhouplo se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adam Pospíšil poslal domácí do vedení z penalty

Hostující celek vstoupil do utkání aktivněji, ale z vypracovaných příležitostí se v úvodu prosadit nedokázal. V 21. minutě odpískal hlavní rozhodčí pokutový kop po pádu domácího Libora Smejkala st. ve velkém vápně. Penaltu bezpečně proměnil Adam Pospíšil - 1:0. Hosté byli v úvodním poločase lepším celkem, ale žáadnou ze svých šancí neproměnili a do kabin odcházeli spokojenější domácí.

V brankové přestřelce byli nakonec úspěšnější domácí

Vstup do druhé půle náramně vyšel domácím fotbalistům. Ve 48. minutě napálil téměr z půlky trestný kop přímo do šibenice Jakub Večeřa. V 52. minutě se svým druhým gólem v utkání prosadil Adam Pospíšil - 3:0. Hosty vrátil zpět do zápasu o chvíli později střídající Miroslav Ochrana - 3:1. V 72. minutě snížil na rozdíl jediné branky hostující Tomáš Požár. Více klidu přinesl domácím v 80. minutě Libor Smejakl ml., na jehož branku ale vzápětí rychle zareagoval Pavel Prokop. Poslední slovo v zápase si vzal minutu před koncem domácí Vojtěch Bradáč a definitivně rozhodl o třech bodech pro céčko Velkého Meziříčí, které se tak posunulo v tabulce před svého soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš ml.: Na začátku jsme byli lepším týmem, měli jsme spoustu šancí, ale bohužel jsme je neproměňovali a na to jsme i doplatili. Na góly soupeře jsme dokázali třikrát odpovědět, ale chyběli nám neproměněné šance v první půli.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - L. Smejkal [-] , M. Maloušek [-] , J. Večeřa [-] (53. L. Machát [-] ) , A. Pospíšil [-] , P. Munduch [-] , V. Bradáč [-] , L. Smejkal [-] , D. Polák [-] (46. T. Malec [-] ) , L. Prchal [-] , P. Wasserbauer [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] (46. M. Ochrana [-] ) , V. Chalupa [-] , Š. Křehlík [-] , A. Krčál [-] (25. T. Požár [-] ) , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , Z. Hlaváč [-] , P. Prokop [-] , P. Beneš [-] , L. Kaštan [-]

ŽK: 20. L. Smejkal - 20. P. Beneš , 67. L. Kaštan .
Hráči zápasu: A. Pospíšil - T. Požár .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - VEČEŘA Roman (N), VOMELA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.