0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Heřmanice zaskočily Bory B


Branky


0

K největšímu překvapení kola došlo v Borech, kde si místní rezerva nedokázala poradit s Dolními Heřmanicemi, pro které se jednalo o premiérové vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Jaroslav Havelka

Úvodní minuty patřili favorizovaným domácím, kteří ale žádnou ze svých šancí nedokázali přetavit ve vedoucí branku. K další výhře v sezóně jim mělo pomoci vyloučení hostujícího matadora Stanislava Bartáka, který musel zamířit předčasně pod sprchy po faulu zezadu. Paradoxně toto vyloučení více ublížilo domácím, kteří již nebyli tolik aktivní. A přišel trest. Ve 42. minutě se prosadil hostující Jaroslav Havelka - 0:1.

Domácí se na nic nezmohli a tak si hosté odvážejí všechny body

Očekávaný tlak domácího celku v druhé půli nepřišel. Se všemi střeleckými pokusy si věděl rady hostující brankář Filip Musil a když chvíli před koncem zvýšil na dvoubrankový rozdíl Filip Stávek, bylo po zápase.

Pro hráče Dolních Heřmanic se jednalo o první vítězství v sezóně, které je o to cennější, že přišlo i přes hodinovou hru o desíti a na půdě celku bojujícího o postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš ml.: Ze začátku jsme soupeře tlačil a měli i více ze hry. Červená karta hostujícího hráče nám spíše uškodila, než aby nám pomohla a podle toho se pak i zápas vyvíjel.




Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] , P. Viliš [-] , J. Milota [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , Š. Křehlík [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Dvořák [-] , P. Beneš [-] (67. J. Sojka [-] ) , L. Kaštan [-]

SK Dolní Heřmanice
F. Musil [-] - S. Barták [-] , J. Havelka [-] , T. Stávek [-] , J. Skryja [-] , Z. Nováček [-] , P. Dočkal [-] , M. Krištof [-] , L. Láněk [-] , J. Prokeš [-] , P. Ambrož [-]

ŽK: 84. A. Krčál - 63. L. Láněk , 87. J. Skryja . ČK: 28. S. Barták .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SMAŽENKA František (N), KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.