Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu béček přehrálo Křoví Jívoví


Branky


0

V souboji týmů z druhé poloviny tabulky bylo úspěšnější domácí Křoví. Střídající Lubomír Navrátil vstřelil v druhé půli dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Lukáš Koudelka

Do zápasu nastoupili domácí s novým a uzdraveným kapitánem Lukášem Koudelkou. První polovina utkání patřila jednoznačně domácím. Ve 20.minutě utkání vybojoval a následně utekl celé obraně kapitán týmu Lukáš Koudelka a přihrál na jasnou tutovku svátečnímu střelci Pavlovi Liškovi, ten však jeho nabídkou pohrdnul a zcela prázdnou branku z malého vápna přestřelil a tím odstartoval festival neproměněných šancí. Ve 25.minutě sebral Lukáš Knotek obraně míč a jeho únik zakončil "malou domů" gólmanovi přímo do náruče. Ve 31. minutě se domácím konečně podařilo vstřelit branku po krásné kombinaci na pravé straně, kde Lukáš Knotek odcentroval míč přímo k nohám Lukáše Koudelky, který s přehledem zakončil na polocasových 1:0.

Střídající Lubomír Navrátil rozhodl o výhře domácích

V druhém poločase již hostům došel dech. Domácí opět odstartovali festival zahozených šancí. Další 100% gólovou šanci měl Koudelka, který po odrazu míče od tyčky asi z půlmetru minul prázdnou bránu. Ke Koudelkovi se přidal i Chlup, který neproměnil svoji střelu z úrovně penalty. Lukáš Knotek, který nasměroval bombu zpoza šestnáctky a orazítkoval pouze tyč, která snad zvoní ještě teď. Karásek, který si nepohlídal ofsajd a tím mu byl gól neuznán. A znovu výše zmíněný sváteční střelec Pavel Liška, který neproměnil své gólové šance, a že jich bylo požehnaně. Domácí trenér se už na to nemohl dívat a musel udělat změny v sestavě a podpořit více útok. Na hřiště poslal Lubomíra Navrátila a Radima Datínského. Hostům navíc odešel ze hřiště zraněný Jan Hejtmánek a poslední půlhodinu měli domácí přesilovku. Chvíli na to, v 72. minutě, se prosadil právě střídající Lubomír Navrátil, který protrhl svoji jarní střeleckou nemohoucnost, která byla dlouhá 6 zápasů. Po vstřelení druhé branky domácích se hosté nechtěli smířit s výsledkem a začali útočit vzduchem po větru. Nakopávali míče za obranu, kde si jejich vysocí útočníci vybojovali přímý kop, který náramně vychytal domácí gólman Prokeš, který chytal dobře celý zápas. Hosté však nadále zvyšovali svůj tlak, který nakonec vedl ke snížení v 88. minutě, kdy se prosadil Jakub Pohanka. S tímto stavem se však nechtěl spokojit domácí Petr Nečas, který obral na půlce soupeře o míč a vybojoval rohový kop. Z tohoto rohu se díky nacvičenému signálu Chlup-Navrátil prosadil podruhé v tomto zápase Lubomír Navrátil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Jiří Chlup - trenér: Se třemi body jsem spokojen i s předvedenou hrou. Na zakončení musíme ještě zapracovat. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za předvedené výkony.

FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Myslím si, že výsledek je asi spravedlivý. Ačkoliv si myslím, že nebýt na naší straně tolik okolností, asi bychom utkání dotáhli na remízu. Gratuluji domácím k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
J. Prokeš [-] - L. Koudelka [-] (86. P. Nečas [-] ) , L. Knotek [-] (86. P. Liška [-] ) , J. Ráboň [-] (67. L. Navrátil [-] ) , V. Kováč [-] (67. R. Datinský [-] ) , J. Chlup [-] , P. Liška [-] , P. Křístel [-] , J. Pekárek [-] , . Maloň [-] , D. Karásek [-]

FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - L. Novotný [-] , J. Hejtmánek [-] , J. Hošek [-] , J. Pohanka [-] , M. Kubiš [-] , P. Částek [-] , M. Žejšek [-] , M. Šoukal [-] , Z. Šoukal [-] , J. Hladík [-]

ŽK: 13. M. Šoukal , 70. J. Hošek .
Hráči zápasu: V. Kováč - J. Hejtmánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KARMAZÍN Petr (N), DATÍNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.