0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi béčky Bítýšky a Křoví skončilo bez branek


Branky


0

Domácí nedokázali využít zaváhání vedoucího dua Bohdalec-Bory B a na čtvrtém místě i nadále ztrácí čtyři body. Fotbalisté Křoví dokázali remizovat i ve svém druhém jarním zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili žádnou ze svých šancí

V nedělním zápse proti Osové Bitýšce se během devadesáti minut vystřídaly snad všechny druhy počasí: slunečno, zataženo, déšť, sníh, kroupy a silný vítr. Ovšem gólově se žádný ze soupeřu neprosadil.

Domácí byli od začátku aktivnější a svého soupeře přehrávali. Téměř celý první poločas se valil na branku hostí útok za útokem, ale díky dobré defenzivě a gólmanovi se domácím branku vsítit nepodařilo. Jediná zajímavější příležitost hostů příšla po individuální akci Vasila Kováče, který na pravé straně přešel od poloviny přes tři hráče naservíroval míč Janu Pekárkovi na velké vápno, ale jeho střelu chytil brankář Šmerda.

Ani druhá půle branku nepřinesla

Druhý poločas už domácí tolik nebezpeční nebyli, jejich rozehrávku hosté narušovali kolem poloviny hřiště. Chvíli před koncem mohl rozhodnout domácí Aleš Trojan, ale jeho pokus z přímého kopu skončil po teči brankáře na tyči. Poté měli k dispozici přímý kop i hosté, střela Jiří Chlupa přes zeď mířila do šibenice, ale díky malé razanci tuto střelu domácí brankář Božek, který natoupil do druhé půle, zlikvidoval.

 

Zdroj reportu: http://www.krovib.wz.cz/2017/04/17/13-kolo-becko-letos-poprve-neinkasovalo-a-z-bitysky-si-veze-bod/



Sestavy


SK Osová Bítýška B
J. Šmerda [-] (46. J. Malý [-] ) - M. Havlík [-] , P. Malý [-] , R. Zeman [-] (63. P. Kališ [-] ) , A. Trojan [-] - L. Sýkora [-] , J. Večeřa [-] , P. Karmasin [-] - M. Kulík [-] , M. Hanzelka [-] - M. Dupal [-] (46. V. Božek [-] )

TJ Sokol Křoví B
J. Prokeš [-] - L. Navrátil [-] , J. Pekárek [-] (67. L. Mencler [-] ) , V. Kováč [-] (46. J. Ráboň [-] ) , P. Nečas [-] (46. R. Datinský [-] ) , P. Liška [-] , J. Chlup [-] , I. Bureš [-] , L. Knotek [-] , P. Křístel [-] , D. Karásek [-]

ŽK: 76. D. Karásek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSMAN David - CHYTKA Zdeněk (N), ZEMAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.