Béčko Borů vyhrálo v Olší a dotáhlo se na vedoucí Bohdalec


Branky


0

Rezerva Borů udržela svoji neporazitelnost i v prvním jarním kole, když dokázala zvítězit na půdě Olší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Jelínka dokázali hosté rychle zareagovat

Úvodní čtvthodina patřila domácím, kteří se i zaslouženě dostali do vedení. Po kombinaci se dostal do úniku Jiří Jelínek, který nezaváhal - 1:0. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. V 16. minutě Martin Burian dostal přihrávku ze strany, zpracoval si míč a trefil přesně šibenici domácí branky - 1:1. Ve zbytku první půle již žádný hráč do černého nezamířil a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Hosté dvěma góly dotáhli obrat utkání

Do druhé půle hosté protočili sestavu a měli více ze hry. V 61. minutě se dostal se štěstím k hlavičce hostující Jan Milota a neměl problém usměrnit míč do prázdné brány. O osudu utkání definitivně hosté rozhodli v 75. minutě. Pravý záložník Jiří Dvořák centrovaným míčem našel přesně hlavu hráče utkání Martina Buriana, který zamířil přesně k tyči - 1:3. Domácí se již na zvrat nezmohli a hosté mohli oslavovat další tři body do tabulky, ve které se bodově dotáhli na vedoucí Bohdalec.



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Jaroslav Šašek: Všechno bylo špatně. Družstvo Borů zaslouženě bere tři body. Nám nezbývá než se poučit z chyb a z Jívoví dovézt všechny body.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš ml.: Prvních patnáct minut měli převahu domácí, podařilo se jim i skórovat, ale Martin Burian rychle odpověděl krásným gólem do šibenice. V druhé půli jsme hodně promíchali sestavu a dokázali strhnout vedení na svou stranu a to pak i v 75. minutě navýšit na konečných 1:3.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - SEKNIČKA Bohumil (N), SEKNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.