1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Křoví remizovalo doma s Tasovem


Branky


0

I přes převahu domácích v druhém poločase se hostům v závěru podařilo srovnat a tak si obě mužstva body rozdělila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Ráboň poslal domácí do vedení

První poločas nabídl vyrovnanou hru obou celků. Hosté měli sice mírně více ze hry, ale do vedení se dostali ve 40. minutě domácí po přímém kopu Pavla Lišky, kdy míč propadl až na zadní tyč, kde si nabíhal Jiří Ráboň a do prázdné branky skóroval.

Hosté v závěru vyrovnali

V průběhu druhého poločasu měli zase více ze hry domácí. Vytvořili si územní převahu, ale všechny vyložené šance zůstaly neproměněny. Potom proběhla dvě plánovaná střídání na straně domácích a třetí střídání přišlo po zranění kotníku, kdy musel opustit hřiště Pavel Liška. Střídající Radim Datínský po svém příchodu na hřiště trefil tyč, Navrátil utekl a přehodil brankáře Párala, který se ale stihl vrátit a skokem zastavil míč před brankovou čárou. Po neproměněných šancích domácích přišlo vyrovnaní soupeře v 88. minutě. Šťastným střelcem byl debutant Filip Střecha.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Jiří Chlup - trenér: Celkově bych dnes naše hráče pochválil. Dřeli, makali a snažili se. Fotbal se však hraje na góly a ty se nám nedaří střílet. Musíme se zlepšit v kvalitě finální fáze a pak góly určitě přijdou.




Sestavy


TJ Sokol Křoví B
J. Prokeš [-] - L. Knotek [-] , L. Navrátil [-] , J. Ráboň [-] , P. Liška [-] (70. R. Datinský [-] ) , I. Bureš [-] (52. . Maloň [-] ) , J. Chlup [-] , J. Datinský [-] (64. P. Liška [-] ) , J. Pekárek [-] (85. P. Nečas [-] ) , P. Křístel [-] , D. Karásek [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , T. Svoboda [-] , T. Kudrna [-] - V. Pavlíček [-] , J. Pospíšil [-] , P. Eliáš [-] , J. Pavlíček [-] - M. Pospíšil [-] (77. M. Sláma [-] ) , O. Pospíšil [-] (46. P. Procházka [-] ) - F. Střecha [-]

Hráči zápasu: F. Střecha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - KŘÍŽ Daniel, KARMAZÍN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.