0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice jediným gólem udolala Bobrovou B


Branky


0

Velká Losenice zvítězila jediným gólem v utkání na hřišti rezervy Bobrové. Rozhodující branku vstřelil v 82. minutě Zdeněk Pospíchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně. Domácím hráčům trvalo úvodní čtvrthodinku než se trošku herně srovnali. Žádnou vyloženější příležitost si však vytvořit nedokázali. Několikrát jim naopak musel pomoci brankář Petr Hamřík, který dokázal držet nerozhodný stav.

Zdeněk Pospíchal v závěru rozhodl

Tak jak skončila první půle, začala i druhá. Hosté měli více ze hry, ale Bobrovou držel výborným výkonem gólman Hamřík. Když už vypadalo, že utkání bude směřovat k bezbrankové remíze, tak hosté udeřili. Po standardní situaci se prosadil hostující Zdeněk Pospíchal. Pro domácí se jednalo o smolný gól, na který již do konce zápasu nedokázali zareagovat. O osudu utkání tak rozhodla jediná branka a hosté si odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Martin Kratochvíl - hráč: Chvíli nám trvalo než jsme se rozkoukali, několikrát nás podržel brankář. Hosté rozhodli v závěru, pro nás trošku smolným gólem, na který jsme již nedokázali zareagovat.




Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - M. Straka [-] , V. Mahel [-] (60. J. Svoboda [-] ) , J. Koutecký [-] , P. Janda [-] , M. Srnský [-] (46. T. Červinka [-] ) , R. Kratochvíl [-] , K. Flídr [-] (78. J. Smažil [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Trnka [-] , R. Smutka [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] - T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , J. Grodl [-] (65. D. Škarka [-] ) , Z. Pospíchal [-] - P. Kamarád [-] (82. O. Augustin [-] ) , L. Štíbal [-] (51. R. Pátek [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - CHRÁST Aleš (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.