3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova vyhrálo skvělým závěrem


Branky


0

Béčko Křižanova oživilo výhrou nad rezervou Hamrů možnost záchrany v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Souboj dvou týmů ze suterénu III. třídy začal opatrně z obou stran, o něco aktivnější byli hosté. Důležitým momentem v kontextu celého utkání byla situace z 30. minuty. To domácí brankař a kapitán J.Stupka byl za hranicí velkého vápna u míče o zlomek vteřiny dříve než hostující M.Srnský. Vzápětí po jeho odehrání míče se oba hráči střetli hlavami tak nešťastně, že posléze museli oba střídat a sanitkou byli odvezeni na šití. Hostující hráč navíc obdržel žlutou kartu. Do brány křižanovských se odhodlal hráč z pole M.Král a odchytal prozatím svůj životní zápas. Tato situace domácímu týmu paradoxně pomohla, zvýšili důraz a snažili se zabránit hostujícím hráčům v ohrožení domácí svatyně. Přesto mohli hráči Hamrů otevřít skóre utkání, ale odražený míč po rohovém kopu uklidili daleko vedle branky domácích. Na druhé straně z dobré pozice hlavičkoval ještě nepřesněji M.Vítek. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu. 

Domácí předvedli skvělou koncovku zápasu

Ve druhé půli se začal hrát fotbal „nahoru – dolů“. Hostům dělali problém běhaví útočníci domácích, na druhé straně útočili Hamerští zejména po své pravé straně, jejich centry ale s překvapivou jistotou chytal, nebo netradičně vyrážel T.Král. Gól přišel ale z druhé strany, kdy domácí po svém autovém vhazování zbytečně ztratili míč. Před malou chvílí střídající F.Chubna si naběhl mezi dva strnulé domácí obránce, položil si brankáře a do prázdné branky zakončil. Domácí se snažili reagovat hrou na větší riziko a mohli za to být brzy potrestáni, ovšem hosté svoji šanci po rychlém kontru zakončit gólově nedokázali. To se jim stalo osudným. Několik šancí domácích přestáli bez úhony. Aktivní byl M.Částek, dokázal jednou překonat i brankáře, ovšem jeho nedůraznou střelu směřující do brány vykopl vracející se obránce. V 80. minutě si za obranu naběhl D.Fendrych, dostal od M.Těšíka přihrávku a sám tváří v tvář hostujícímu brankáři nezaváhal. Sám na brankáře postupoval poté i M.Částek, dokázal jej sice přelobovat, ale spolu s ním přehodil i bránu hostí. Vítězný gól padl po dlouhém nákopu a zavání T.Novotného, který špatně odhadl dráhu míče. Toho využil P.Bajer a domácí vedli. Hosté nechtěli odjet s prázdnou a tak přišel do velkého vápna domácích na rohový kop v závěru zápasu i hamerský brankář. Domácí ale roh úspěšně odvrátili a v počtu čtyř hráčů utíkali na prázdnou branku hostí. S výhodnou situací a jediným bránícím hráčem si ale poradit nedokázali. V samém závěru ještě hostující obraně utekl D.Fendrych, obešel i brankáře a svým druhým gólem uzavřel strhující koncovku tohoto utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Myslím si, že zápas hodně ovlivnila situace z první půle, kdy J.Stupka svým včasným vyběhnutím zabránil gólu a odnesl to roztrženým uchem. Pomohlo nám do dostat se do zápasu, s čímž míváme problémy. Ve druhé půli jsme měli více šancí než hosté, ale dostali jsme zbytečný gól a hosté měli i jednu velkou šanci dát gól na 2:0. Bránu ale netrefili a byli za to „odměněni“ třemi góly. Celkově si myslím, že jsme chtěli více vyhrát a to v samém závěru rozhodlo.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka:



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] (33. P. Bajer [-] ) - P. Štěpánek [-] , P. Hladík [-] , J. Pavlík [-] , T. Horníček [-] - M. Sklenář [-] (61. M. Těšík [-] ) , M. Vítek [-] , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] - M. Částek [-] (86. M. Procházka [-] ) , M. Král [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Smejkal [-] , M. Gregar [-] (52. F. Chlubna [-] ) , L. Sýs [-] , J. Sláma [-] , K. Tesař [-] (71. V. Kříž [-] ) , T. Novotný [-] , M. Srnský [-] (33. P. Vašek [-] ) , Š. Vrša [-] , J. Kolarik [-] (85. P. Málek [-] ) , M. Petrik [-]

ŽK: 37. M. Petr - 32. M. Srnský , 88. M. Petrik .
Hráči zápasu: D. Fendrych .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - NAVRÁTIL Roman (N), BAJER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.