Souboj béček rozhodl v Měříně Jiří Kolarik


Branky


0

Béčko Hamrů potřebovalo bodovat, což se mu v Měříně stoprocentně povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za chladného sobotního odpoledne vstoupila obě mužstva s jasným cílem a to bodovat. Měřínští chtěli urvat body z domácího prostředí a hostující borci z Hamrů pro záchranu. Od začátku byla obě mužstva aktivní a vytvářely si pěkné akce. Některé z nich byly i gólové, avšak žádný z hráčů nezakončil tak, aby se jeho mužstvo mohlo radovat. Hra se po většinu prvního poločasu odehrávala na polovině hřiště, kde se odehrálo nejvíce soubojů. Čas od času některé z mužstev zahrozilo pěknými akcemi, ale vždy bez úspěchu a radosti z gólu. Na tabuli svítil stav stále 0:0, který vydržel až do konce první půle.

Kolarik rozhodl hned po změně stran

V druhém poločase začali aktivněji domácí, ale nedokázali svoji téměř 100% šanci využít. Toho využili následně hosté z okamžitého protiútoku, kdy se dva hamerští útočníci řítili na domácího stopera. Jeden útočící hráč obešel domácího zadáka a nahrál do jasného ofsajdu Kolarikovi, který již měl jednoduchou úlohu a tu proměnil ve vedoucí branku - 0:1. I přes domácí rozhořčení, kdy pomezní (hráč hostujících Hamrů) nedokázal rozeznat ofsajd a rozhodčí nečekaně neviděl, museli toto překousnout a snažit se o srovnání skóre. Domácí se více a více tlačili do útoku, ale jejich pokusy ztroskotávaly buď na hostujícím gólmanovi a nebo už na dobře bránící obraně. Největší šanci domácích trestuhodně zahodil Pospíchal, který téměř osamocen netrefil prázdnou bránu. Následně na to se hostující hráči stáhli a bránili tak svůj těsný gólový rozdíl. Své útoky podnikali jen sporadicky. Měřín byl v tu chvíli aktivnější, ale nedokázal srovnat. Po 90 minutách zazněl hvizd rozhodčího a tak si Hamry odváží důležité body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Zápas se pro nás vyvíjel lépe, tlačili jsme se k brance hostů, ale nedokázali jsme vstřelit gól. Od druhé poloviny to byla za strany rozhodčího "fraška" a utkání dopadlo tak, jak dopadlo. Zápasu by asi slušela remíza, Hamry nebyly vůbec špatným soupeřem, ale to co předvedl jejich pomezní, to snad ani nebudu dále komentovat...

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: V téměř zimním počasí (déšť, 2°C), se nedalo čekat nějak pohledné utkání. První poločas byla hra vyrovnaná a na obou stranách vzhledem k terénu plno nepřesností. Mohli jsme jít do vedení po několika zaváhání domácího brankáře, ale branka nakonec nepadla. Druhý poločas se nám hned na začátku podařilo vstřelit branku po průniku M. Srnského, který přešel přes bránícího hráče a přesnou nahrávkou našel J. Kolarika. S ubíhajícím časem měli domácí více ze hry a snažili se více kombinovat. Z toho pramenilo i několik vyložených šancí, které bravurně zlikvidoval Lukáš Benc a za pomoci obránce Tomáše Novotného jsme ubránili těsný výsledek 1:0. Dík patří celému mužstvu, které to i v tomto počasí odmakalo.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - BAČÁK Petr (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.