4:2
(0:1)
43. M. Mundok (p.)
50. V. Pokorný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory předvedly úžasný obrat v utkání s postupujícím Bohdalovem


Branky


55. M. Vávra , 78. M. Ochrana , 80. J. Starý , 85. M. Ochrana - 43. M. Mundok (p.) , 50. V. Pokorný
0

Bory se rozloučily s domácími fandy v posledním zápase na domácím pažitu vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Mundok proměnil pokutový kop

Za velkého vedra přivítaly Bory k poslednímu domácímu utkání vedoucí Bohdalov, a tak se očekával dobrý fotbal. Realita však pokulhávala za očekáváním. Až po půlhodině se hosté dostali do velké šance,  ale brankář Pokorný střelu hostí kryl. V 42. minutě již se skóre měnilo, to když ve vápně Josef Netolický zablokoval nohu střílejícího hráče. Následné penalty se chopil brankář Bohdalova Mundok a s přehledem proměnil - 0:1. 

Bory otočily utkání ve svůj prospěch

Druhá půle nezačala pro Bory vůbec dobře. Už v 50. minutě prošel domácí obranou hráč Bohdalova Pokorný a prostřelil domácího brankáře podruhé – 0:2. Potom přišli šance pro Bory. Jednu z nich proměnil v 56. minutě Martin Vávra. Centr do vápna směřoval na Milana Špačka ten se chytře vyhnul dvěma obráncům, kteří se srazili a Martin Vávra již měl jednoduchou úlohu – 1:2. Od té doby Bory přidávaly na kvalitě a odměnou jim byl vyrovnávací gól v 78. Minutě. Pěknou přihrávku mezi obránce poslal Špaček na nabíhajícího Miroslava Ochrana a ten z úhlu poklidil míč na vzdálenější tyč za bezmocného brankáře – 2:2. Vyrovnání Bory ještě více nakoplo a tak přišel další gól, který vsítil Josef Starý po přihrávce Buriana - 3:2. Závěrečnou tečku udělal Miroslav Ochrana, když využil nakopnutý balon od domácího stopera, který hostující obrana nezachytila a vyběhnutého brankáře útočník Borů v pohodě přehodil – 4:2. Pro hosty těžká prohra, ale v důsledku spravedlivá. Ve fotbale platí nedáš dostaneš a to se potvrdilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: První poločas byli hosté lepší tým, když nás podržel brankář Pokorný. Ve druhém poločase se hra postupně vyvíjela pro domácí.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Zasloužené vítězství domácích, sice jsme vedli dva nula, ale poté jsme úplně propadli. Druhý poločas jsme doslova odchodili,bylo vidět že nám v zápase už o nic nejde. Už aby byl konec. V zápase můžu vyzvednout jenom mladého Boháčka. Radim Pokorný, asistent trenéra První poločas vyzněl pro Bohdalov. Vedli jsme brankou z penalty proměněné Mundokem a další tři šance jsme neproměnili. Do druhého poločasu jsme nastoupili dobře, přidali jsme druhý gól. V zápětí jsme měli vedení pojistit. Ale bohužel se tak nestalo. Za to nás domácí krutě potrestali, takový je fotbal.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Burian [-] , A. Novotný [-] , J. Netolický [-] (50. T. Požár [-] ) , J. Starý [-] , V. Chalupa [-] (54. P. Prokop [-] ) , M. Ochrana [-] (87. M. Zástěra [-] ) , J. Netolický [-] , J. Kujal [-] , M. Špaček [-] , M. Vávra [-] (80. M. Burian [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - T. Klimeš [-] , P. Jaroš [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , P. Jaroš [-] , T. Doležal [-] - V. Pokorný [-] , F. Boháček [-] (78. P. Fabík [-] ) -

ŽK: 73. J. Netolický - 80. O. Chalupa , 83. P. Jaroš , 85. A. Neuman .
Hráči zápasu: M. Pokorný , J. Starý - F. Boháček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - KŘÍŽ Bedřich (N), VILIŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.