Svratka porazila vysoko Rozsochy, když byla dokonce oslabena o jednoho vyloučeného hráče


Branky


0

Svratka pokračovala ve výborných domácích výkonech a zdolala Rozsochy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do deseti, ale vstřelili dvě branky

V dalším domácím zápase jsme hostili Rozsochy. Soupeř se podobně jako my na jaře rozehrál a věděli jsme, že nás rozhodně nečeká snadný zápas. První vážná komplikace nastala v 10. minutě, když při rozehrávce chyboval Tomáš Ondra a jeho zaváhání hasil Petr Moučka za cenu červené karty. Následný volný přímý kop jsme přežili a přeskupili řady. V 15. minutě jsme se dostali do vedení, kdy ve vápně propadl balón, který ukořistil Makovský, který následně obešel gólmana a zavěsil. Poté jsme spíše nechali hrát soupeře, nicméně žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Podruhé jsme udeřili v 32.minutě, když po kombinační akci na hranici ofsajdu přebral balón Kalina, který pohodově zakončil 2:0. Do konce poločasu si již nic významného nedělo, řekl domácí gólman Vojtěch Šmahel.

Zdeněk Kalina vstřelil hattrick

Do druhé půle se očekával nápor Rozsoch, který se však nekonal. Jejich klíčový hráč Bureš byl skvěle pokrýván Michalem Moučkou. Uklidňující třetí branku přidal opět Kalina, který se po brejku dostal do vápna, zasekl si balón a křižnou střelou zaznamenal pravděpodobně nejhezčí svojí branku letošní sezony, když balon zaplul do levého vinglu. O chvíli později zvýšil naše vedení Tomáš Vítek, když dorazil Kalinovu střelu. Na konečných 5:0 poté ještě zvýšil Kalina, když zakončoval do odkryté brány hezkou akci Honzy Mayera. Následně jsme mohli ještě vedení zvýšit a nadělit soupeři kanára, ale Tomáš Vítek nedal nemožné. V úplném závěru obrana spolu se Šmahelem pokryla několik šancí na kosmetickou úpravu výsledku. Duel, který měl být papírově vyrovnaný nakonec skončil naším jasným vítězstvím, sdělil nám spokojený domácí brankář.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Pavel Makovský: Do zápasu jsme vstoupili nešťastné a už v 8. minutě hráli v 10 po faulu Petra Moučky, který musel hasit chybu v naši rozehrávce. Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, ale červená karta nás paradoxně stmelila. Vzadu jsme dobře bránili a snažili jsme se napadat soupeřovu rozehrávku. Hráči Rozsoch si do 80. minuty nedokázali vytvořit nebezpečnější příležitost. My jsme naopak byli velmi efektivní a po gólech Makovského a Vítka začal "úřadovat" nově probuzený střelec Kalina. Ten v minulém kole těsně prohrál hlasování o hráče kola právě s Petrem Burešem a svým hattrickem se tentokrát podílel na vysoké výhře Svratky. Skvěle zahrál i Michal Moučka, když dokázal Bureše pokrýt po celý zápas. Jsem moc rád, že jsme uctili památku Petra Kulíka st., který pravidelně podporoval náš tým při domácích zápasech.

TJ Rozsochy
Petr Bureš: Přijeli jsme do Svratky bez tří hráčů základní sestavy. Hned na začátku utkání se nám zranil další hráč. Těmito skutečnostmi jsme se Svratce nevyrovnali. Svratka ukázala, že její poslední výkony nejsou náhodné a vyhrála zaslouženě.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - MYŠKA Roman, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.