Derby vyhrály Počítky


Branky


0

Počítky se radovaly ze tří bodů, když v derby zápase porazily Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vedly o branku

Počítky na svém hřišti přivítaly největšího rivala a to hamerská kladiva. Před zápasem se očekával vyrovnaný boj o každý kousek hřiště, jelikož obě mužstva se pohybují v popředí tabulky Okresního přeboru. Prognózy se naplnily. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Tomáška, který byl nepochopitelně nominován namísto jiného rozhodčího v den zápasu na žádost Hamrů, se hrál bojovný fotbal. Výměna rozhodčího nikterak kladivářům nepomohla a Počítky byly od úvodu lepším mužstvem. Odměnou byla vedoucí branka, kdy Ondřej Zajíček udělal z hostujících obránců pouze přihlížející publikum a nekompromisní střelou nedal Pinkavovi šanci. Po vedoucí brance se hra vyrovnala, ale s minimem šancí. Vyrovnat mohl Dominik Havlík, ale jeho střela šla mimo tyče. Ve vyložené šanci se ocitl domácí útočník Daniel Bednář, ale selhal. Poslední šanci prvního poločasu měl Patrik Němec, který parádní střelou z voleje netrefil domácí branku. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro Počítky.

Počítky si výhru pohlídaly

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí. Přitlačili Hamry na svoji polovinu, ale bez vyložené šance. Druhou branku vstřelil Roman Halamka, kdy se dobře orientoval v pokutovém území Hamrů a tvrdou střelou zvýšil vedení Počítek na 2:0. To ovšem nevydrželo ani minutu a Patrik Němec parádní střelou z 30 metrů snížil vedení domácích na 2:1. Hosté z Hamrů vše vrhli do útoku, ale hrozily spíše Počítky. Hájek trefil tyč, Halamka jen těsně minul bránu a Blažíčka vychytal Pinkava. Hamry hrozily pouze Patrikem Němcem, který střílel z každé pozice, ale naštěstí pro domácí jen vedle Šobejovi branky. Počítky před 150 diváky jasně porazily v derby Hamry a upevnily si pátou pozici v tabulce Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Chtěl bych hráčům poděkovat za perfektní výkon. Všichni hráči nechali na hřišti všechny síly. Mohu si dovolit tvrdit, že vítězství je zasloužené a mohlo být i vyšším rozdílem. Dále bych chtěl pogratulovat mužstvu Bohdalova k postupu a popřát mu hodně štěstí ve vyšší soutěži.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme nezačali špatně, ale šance jsme neproměnili. Poté jsme dostali takový divný gól... v druhé půlce místo abychom vyrovnali, tak jsme inkasovali. Hned z rozehry jsme snížili a chtěli vyrovnat. Do vyložené šance jsme se však už nedostali a domácí si vítězství ukopali.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - P. Beneš [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , T. Straka [-] - O. Zajíček [-] , A. Svoboda [-] (70. R. Buchta [-] ) , P. Hájek [-] (84. R. Klement [-] ) , F. Toman [-] - D. Bednář [-] (72. R. Blažíček [-] ) , R. Halámka [-] (89. H. Svoboda [-] )

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , J. Miklík [-] (54. P. Vašek [-] ) , F. Řebík [-] , J. Zábranský [-] (60. M. Gregar [-] ) , K. Suský [-] (75. V. Zedníček [-] ) , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 49. D. Šobej , 63. A. Svoboda , 71. D. Odehnal , 74. M. Řeháček - 39. D. Havlík , 53. P. Němec , 64. T. Novotný , 66. A. Šabart .
Hráči zápasu: R. Halámka , O. Zajíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠUSTR František (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.