V Osové Bítýšce viděli diváci šest branek


0

Souboj celků z horní poloviny tabulky skončil nerozhodně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Ve dvaadvacátém kole okresního přeboru se utkaly dva celky, které okupují střed tabulky. Hledat favorita bylo v tomto zápase ošidné, očekával se proto vyrovnaný boj. Hosté po pár minutách kopali roh a bez ataku domácích zakončili hlavou k tyči Ondřej Zajíček - 0:1.  Poté domácí začali hrát kombinační fotbal, ze kterého vznikla krásná kombinační akce z jednoho doteku přes celé hřiště, kterou zakončil po přesném centru Muchy Ondra Liška nekompromisně hlavou a vyrovnal. Domácí pak měli více ze hry a drželi balon na noze. Hosté hrozili hlavně z dlouhých nakopávaných míčů.

Martin Řeháček vyrovnal v závěru

Po přestávce se opakovala jak přes kopírák chyba při bránění rohu a opět neatakovaný Ondřej Zajíček zakončoval hlavou do brány a hosté se ujali vedení - 1:2. Domácí pokračovali v náporu a za pár minut opět rozjeli kombinační akci ve středu hřiště a po krásné kolmici za obranu od Honzy Jelínka zakončoval placirkou do šibenice Marek Vařílek - 2:2. O dvě minuty později opět po kombinaci a opět vynikajícím centru Muchy si Počítky vstřelili vlastní gol. Zbytek poločasu už byla vidět únava v teplém počasí na obou stranách a hosté hrozili nakopávanými standardkami. Nakonec se jim poštěstilo a po kombinaci ve vápně vyrovnali těsně před koncem Martinem Řeháčkem. Příští kolo jede Osová Bítýška na horkou půdu do Borů, Počítky přivítají na svém trávníku v derby zápase Hamry.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Zahráli jsme vcelku dobrý kombinační zápas s jasnou převahou na míči. Ze zápasu jsme měli brát plný počet bodů, ale bohužel kvůli nedůslednosti a laxnímu přístupu obrany zejména při standardkách bereme jen bod s čímž nejsem absolutně spokojený.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Domácí byly kombinačně lepší, ale my jsme bojovali až do konce a odvezli zasloužený bod. Děkuji všem za předvedený výkon na který musíme navázat v neděli v derby s Hamrama.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KOCOUR Erik, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.