Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:00

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry si otevřely v Radostíně střelnici a vysoko vyhrály


Branky


0

Hamry hlavně díky výkonu v prvním poločase porazily suveréně Radostín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry čtyřikrát udeřily

Radostín přivítal na svém hřišti Hamry. Zápas začal vyrovnaně, vyložené šance však nepřicházeli. Až po dvaceti minutách se po přihrávce ze strany trefil Vojtěch Zedníček. O minutu později ten samý hráč zvýšil na 2:0 opět po spolupráci s Patrikem Němcem. Tento gól domácí složil a kladiváři si dělali co chtěli. Za malou chvíli šel sám na brankáře Jaroslav Miklík a přesnou střelou zajistil Hamrům již velký náskok. Ihned po rozehrávce mohl přidat další branku i útočník hostí Dominik Havlík, ale v nájezdu zklamal. Další tutové šance pochytal domácí brankář Dupal. Před poločasem přece jen přidaly Hamry čtvrtý gól, když se štěstím prostřelil vše Jan Zeman. Těsně před odchodem do kabin se dostali domácí před branku soupeře, avšak míč nedokázali dotlačit do branky.

Druhý poločas se již jen dohrával

Na začátku druhého poločase chtěl ještě Radostín s utkáním něco udělat a to se mu za chvíli také podařilo. Z rohu dal branku J. Kozel. Hamry si ale zkušeně hlídali výsledek a domácí už do větších šancí nepouštěli, naopak na druhé straně mohli přidat z brejku nějaké góly, které ovšem nepřicházeli. Zápas už se víceméně dohrával. Pět minut před koncem si poradil v souboji jeden na jednoho Dominik Havlík a přesnou střelou k tyči uzavřel skóre zápasu na 1:5 pro Hamry.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes toho k hodnocení moc není. První poločas hráči úplně vypustili a odchodili navíc jsme vytvářeli spoustu individuálních chyb a jen diskutovali a hledali chyby na druhých. Proto dobře hrající soupeř zaslouženě vedl pouze 4: 0. Druhý poločas byl trochu lepší, ale spíše tím že Hamry už ubrali na nasazení a jejich střelci zahazovali šance nebo je vychytal výborný gólman Dupal. Ten chytil minimálně další čtyři góly a proto mě mrzí, že brankař Dupal jde do každého zápasu a tréninku na 100% a ostatní nato kašlou. Po této blamáži jsem se rozhodl ukončit své další působení na trenérské postu a přeji týmu, ať se jim v dalším průběhu soutěže daří a svému nástupci pevné nervy.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes jsme odehráli dobrý zápas a konečně jsme proměnili nějaké šance, i když jich mohlo být ještě víc. Výkon ale musíme zopakovat i v příštích zápasech.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , J. Kohout [-] - D. Hrbek [-] , J. Kozel [-] , M. Gregar [-] , L. Kozel [-] (24. J. Juda [-] ) - D. Toman [-] (81. M. Srnský [-] ) , R. Večeřa [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , J. Miklík [-] (60. A. Šabart [-] ) , F. Řebík [-] , V. Zedníček [-] , K. Tesař [-] , J. Zeman [-] , P. Vašek [-] , I. Sojma [-] , P. Němec [-]

ŽK: 73. V. Zedníček .
Hráči zápasu: V. Zedníček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STRAKA Karel - ROTKOVSKÝ Petr, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.