Osová Bítýška potvrdila roli favorita a porazila Radostín


Branky


22. M. Klusák , 53. M. Vařílek , 61. P. Večeřa - 26. P. Kališ (vl.) , 61. R. Večeřa
0

V zápase bohatém na branky zůstaly body v Osové Bítýšce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po brance na každé straně

Ve dvacátém kole okresního přeboru se utkaly dva celky ze středu tabulky. Větším favoritem byli přeci jenom domácí fotbalisté, kteří byli o pár příček před soupeřem z Radostína. První náš gol hezky trefil Michal Klusák z přímého kopu asi metr za vápnem po faulu na Zdeňka Muchu. My jsme poté nebyli dostatečně důrazní po autu blízko našeho vápna a po několika odrazech míče od našich hráčů jsme si vstřelili vlastní gol. My jsme měli více ze hry, kupu šancí ale bohužel vedení nenavýšili. Posledních deset minut prvního poločasu jsme více řešili rozhodčího než aby jsme se soustředili na naši hru, čehož hosté samozřejmě využili a hru srovnali, sdělil trenér domácích Pavel Machát.

Osová Bítýška rychle odpověděla na branku Radostína

V druhé polovině Osová Bítýška jasně kontrolovala hru. Po necelých deseti minutách tlaku vstřelil Marek Vařílek vedoucí gól a domáci pokračovali v kombinační hře i tlaku. Bohužel opět došlo v našem vápně k nedorozumění v obraně, po autu hostů se obránce srazil hlavou s útočníkem, obrana přestala hrát a hosté vyrovnali v podstatě do prázdné brány. Naštěstí domácí ihned dokázali navýšit brankou Petra Večeři, který zkušeně zakončil po zemi k tyči po kombinaci okolo vápna.
Zápas jsme pak zkušeně kontrolovali do konce, mnul si spokojeně ruce domácí kouč. Příští kolo čekají oba celky na soupeře z vrchní poloviny tabulky. Osová Bítýška zajíždí na hřiště druhé Bobrové, Radostín přivítá doma Hamry, které budou chtít odčinit prohru z posledního domácího zápasu z Křižanovem.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Odehráli jsme náš nejlepší zápas na jaře a s výkonem jsem spokojený. Většinu zápasu jsme byli lepším týmem. S Radostínem se většinou hrají velmi slušné a kombinační zápasy, protože nepatří mezi týmy, které jen nakopávají balony bez snahy hrát fotbal a ne jinak to bylo tentokrát. Mrzí mě jen velmi malá produktivita našeho týmu, který proměnil jen zlomek vyložených šancí, což nám neumožnilo v klidu kontrolovat zápas.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Do Osovky jsme jeli s hodně improvizovanou sestavou. Chyběl stoper Berka, half Hrbek a útočník Juda, tak jsme to lepili všelijak. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Domácí měli dobrých prvních patnáct minut, pak se hra vyrovnala, i když domácí měli více šancí, tak oba týmy proměnili jen jednu.Do druhého poločasu vstoupil domácí tým ve velkém stylu, na několik minut nás zavřeli do vápna a zaslouženě se ujali vedení. Poté se hra opět vyrovnala a nám se podařilo vyrovnat. Bohužel po hrubé chybě jsme o minutu později inkasovali třetí gól, na který už jsme nedokázali odpovědět. Domácí až do konce zkušeně kontrolovali hru a pohlídali výsledek a zaslouženě vyhrály. My jsme odehráli dobře jen první poločas a to na výhru nestačí.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , A. Trojan [-] , T. Malý [-] (37. J. Jelínek [-] ) , P. Jelínek [-] - P. Kališ [-] , P. Večeřa [-] , M. Klusák [-] , Z. Mucha [-] - M. Navrátil [-] , M. Vařílek [-] (88. L. Bednář [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , R. Kovář [-] (65. L. Dvořák [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Kohout [-] - R. Fňukal [-] , J. Kozel [-] , M. Gregar [-] (70. J. Novotný [-] ) , L. Kozel [-] - D. Toman [-] (78. M. Srnský [-] ) , R. Večeřa [-] -

ŽK: 59. P. Večeřa , 70. J. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Klusák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, ŠLAPAL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.