V Počítkách branka nepadla


Branky


0

Duel Počítek s Rozsochy branku nepřinesl, proto si oba celky připsaly po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Počítky přivítaly na svém hřišti rozjeté Rozsochy, kterým se na jaře velice daří. Od úvodních minut bylo jasné, že to bude hodně bojovné utkání. V první šanci utkání se ocitl domácí Roman Halamka, ale ve slibné pozici selhal stejné jako František Šustr, který svoji střelu poslal těsně vedle Juračkovi branky. Hosté z Rozsoch hrozili pouze střelami z dálky, ale všechny tyto pokusy zlikvidoval brankář Šobej a po jeho zranění i Martinčič. Do kabin se šlo za stavu 0:0, které bylo pro Rozsochy nadějné v tom, že podobný průběh měl zápas v Radostíně, který Rozsochy přetavily v minulém zápase venku v tříbodový zisk.

Sto dvacet diváků se gólu nedočkalo

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako ten první. Boj o každý kousek na hřišti s minimem šancí. Největší šanci zápasu měl hostující kanonýr Bureš, ale Martinčič předvedl perfektní zákrok. Rozhodnout mohl domácí Martin Řeháček, ale jeho branku nepochopitelně rozhodčí Beneš neuznal. V zápasu dominovali obě obrany, a proto utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů.Příští kolo prověří sílu Rozsoch další celek ze špice tabulky a to Bory. Roizsochy jsou na svém trávníku ještě na jaře neporaženy, ba co navíc neztratily doma ještě ani jeden bod a všechny zápasy dotáhly do vítězného konce. Počítky se zase představí na hřišti Svratky, když ta doma porazila na jaře vedoucí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Utkání, které mělo vysokou úroveň, skončilo spravedlivou remízou. V dalších utkáních se musíme zlepšit v útočné fázi a proměňovat šance.

TJ Rozsochy
Emil Šibor: Utkání s minimem šancí, zasloužená remíza.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] (28. M. Martinčič [-] ) - M. Řeháček [-] , D. Odehnal [-] , P. Beneš [-] , L. Sláma [-] - F. Toman [-] , R. Schneider [-] , P. Hájek [-] (73. R. Klement [-] ) - M. Kuřítko [-] (63. O. Zajíček [-] ) , F. Šustr [-] (50. P. Němec [-] ) , R. Halámka [-] (88. D. Bednář [-] )

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - J. Smolka [-] (80. B. Pazdera [-] ) , P. Bureš [-] (88. M. Střešnák [-] ) , B. Velen [-] (74. P. Prášil [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Holý [-] (50. L. Andrejs [-] ) , J. Nebola [-] (55. L. Gál [-] ) , V. Ambrož [-] , E. Šibor [-] , T. Zítka [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 15. M. Kuřítko , 29. D. Odehnal , 37. M. Řeháček - 57. P. Prášil , 62. T. Zítka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PRÁŠIL Jiří (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.