Santus nečekaně vysoko porazil Počítky


Branky


0

Jívoví, které potřebuje body k záchraně v soutěži porazilo o čtyři branky Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus vstřelil jednu branku

Jívoví potřebuje sbírat body, aby se odlepilo od spodních příček a nemuselo se strachovat o záchranářské boje. V neděli tak v důležitém zápase přivítal Santus Počítky, kterým měl co vracet. Na podzim si jívovští ze vzájemného souboje odvezli z malého hřiště v Počítkách nadílku 3:0. Od začátku nedělní odvety měli ze hry více právě domácí Santus a Počítky byly během první půle prakticky bez jakékoliv šance, natož střely na bránu. V 11. minutě se z řad domácích prosadil Jindra Horký, kdy se na polovině hřiště zmocnil míče a sólový únik zakončil přízemní střelou k tyči do protipohybu Martiniče v bráně Počítek. Před koncem poločasu mohl navýšit vedení domácího mužstva kapitán Koukola, ale z přímého kopu lehce za hranicí velkého vápna těsně minul prostor mezi třemi tyčemi, první půlka tak skončila těsným vedením, avšak herní převahou Santusu.

Jindřich Horký dokonal v nastavení hattrick

 

Z kraje druhého poločasu se dostali hosté do první vážné šance a hned z toho byl pokutový kop. S tím si však zkušeně poradil Štryncl v bráně Jívoví a exekutora z Počítek vychytal. Jednalo se zřejmě o zlomový okamžik zápasu, vyrovnání by hosty patrně nakoplo. Takhle to však dodalo síly domácím, což vedlo k druhému gólu v síti Počítek v 65. minutě, to se po stříleném centru od Horkého na zadní tyči prosadil Josef Požár. V 86. minutě už na tabuli svítilo skóre 3:0 a opět zásluhou Jindry Horkého, který po přihrávce Míry Koukoly propálil přízemní střelou vše, co mu stálo v cestě a míč zastavila až síť hostující brány. V nastavení pak Horký dokonal hattrick po té, co prokličkoval přes několik obránců a po střele levačkou kapituloval Martinič počtvrté.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Zápasu jsem se ze zdravotních důvodů nemohl zúčastnit, ale Fanda Uhlíř říkal, že jsme je přejeli jak parní válec.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: V utkání jsme udělali mnoho chyb a ty domácí trestali. Utkání hodně ovlivnila neproměněná penalta a za pár minut druhý gól domácích, kteří si utkání v klidu pohlídaly.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HLADÍK Libor (N), KUBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.