Radostín veze ze Svratky důležité tři body


Branky


61. D. Hrbek
0

Svratka, která se trápí v koncovce, opět nevstřelila branku a podlehla o branku Radostínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

David Hrbek rozhodl o vítězství Radostína



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Pavel Makovský: Doma jsme si věřili a chtěli jsme si konečně připsat 3 body. Hned v úvodu jsme měli několik vyložených šancí, bohužel jsem v té nejjasnější selhal. Soupeři pomohlo i břevno po střele Lédla. Od 30. minuty se hra vyrovnala a byl to spíš boj mezi vápny. V druhém poločase byl už Radostín nebezpečnější a nás několikrát podržel skvělý Vojta Šmahel. Nicméně to že jsme na jaře ještě nedali gól už nemůžeme svádět na smůlu...

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Na velice těžkém a podmáčeném terénu se hrál podprůměrný fotbal.Domácí zahodili v úvodu tři šance poté se hra vyrovnala oba týmy kazili spoustu nahrávek.My jsme se v druhé půli zvedli a začali lépe kombinovat podařilo se nám dat gól a dovést zápas k vítězství klasický zápas o jednom gólu kdyby ho vstřelili domácí měli by tři body oni.Dnes chválím celý tým za za bojovnost a odhodlání vyzdvihl bych výkon brankáře Dupala.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KOCOUR Erik, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.