2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory vyhrály souboj o čtvrtou příčku tabulky


Branky


0

Velice pěkné utkání bylo vidět v Borech, kde se představily Počítky. Po zápase byl navíc viděn ze strany Počítek čin hodný fair - play!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili brzo branku

Dnešnímu zápasu se do brány vrací po těžkém zranění hlavy Martin Pokorný a nemohlo to začít lépe, než že Bory ve 2. minutě otevřely skóre zápasu. Mirek Ochrana obstřeluje brankáře po přihrávce Milana Špačka - 1:0.

 

I nadále hrají Bory dobře a pěkně vykombinovanou situaci, kterou zakončuje Martin Vávra, likviduje až brankář Martinčič. Další pěknou střelou se prezentuje Mirek Ochrana, ale brankář byl tentokráte pozorný.

 

Pěkný obranný zákrok předvedl Jan Netolický, když ve skluzu zmařil šanci hostí. Ve velké šanci se objevil Josef Starý, to když po dlouhém autovém vhazování se dostal k zakončení hlavou, ale mířil nad branku.

 

Pěkně zakončuje i stále dobře hrající Milan Špaček, když viděl vyběhnuvšího brankáře, ale rychlou střelou ze třiceti metrů ho překonat nedokázal.

 

V 45. minutě je sražen těsně před vápnem dobře hrající Josef Kujal, ale následný trestný kop poslal Mirek Ochrana jen nad břevno soupeřovi brány. Poločas je tak pro Bory spíše zklamáním, protože stav 3:0 by byl odpovídající.

Mirek Ochrana pečetí výhru Borů

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Hodně šancí málo gólů. Výborně pracuje domácí střední záložník Antonín Novotný, kterému se daří rozbíjet zárodky akcí soupeře.

 

Další přímý kop zahrává Milan Špaček, ale trefuje zeď a z dorážky už jen minul. Pěknou akci rozehrál Mirek Ochrana, na nezištnou přihrávku na Špačka, dobře zareagoval brankář Počítek a včasným vyběhnutím zlikvidoval tuto šanci.

 

V 76. Minutě nádhernou přihrávkou přes půl hřiště vybídl Milan Špaček Mirka Ochranu, ten si potáhl míč k obraně hostů, obtočil dva obránce a střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci - 2:0.

 

Poslední minuta vrcholí několika kartami a červená karta pro hostujícího brankáře Davida Šobeje zakončuje toto utkání.

 

Závěrem by chtěli domácí  poděkovat funkcionáři Počítek za poctivost, když jim přinesl ztracený balón, děkujeme.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Rychlý gól ve druhé minutě utkání nás uklidnil a první poločas jsme byli lepším týmem. V druhém poločase hosté hru vyrovnali, ale gól na 2:0 rozhodl.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Utkání ovlivnil první gól, který přišel moc brzy. Poté jsme hru opticky vyrovnali, ale domácí si druhým gólem výsledek pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Netolický [-] , J. Kujal [-] , J. Starý [-] , J. Netolický [-] (78. T. Požár [-] ) , V. Burian [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] , M. Špaček [-] , M. Ochrana [-] , M. Vávra [-]

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] (46. R. Halámka [-] ) - F. Toman [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] , L. Sláma [-] - P. Němec [-] (81. H. Svoboda [-] ) , A. Kment [-] , R. Schneider [-] (11. P. Hájek [-] ) , P. Beneš [-] (69. O. Zajíček [-] ) - D. Bednář [-] (46. D. Šobej [-] ) , M. Kuřítko [-]

ŽK: 87. A. Novotný - 23. M. Řeháček , 48. D. Odehnal , 86. R. Halámka , 87. L. Sláma . ČK: 88. D. Šobej .
Hráči zápasu: J. Kujal , M. Ochrana - M. Kuřítko , A. Kment .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - KŘÍŽ Daniel, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.