Hamry rozhodly i o deseti v poslední minutě


Branky


0

Na jaře neporažená rezerva Nové Vsi tentokrát neuspěla v domácím prostředí proti hamerským kladivářům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili branku, ale přišli o vyloučeného Němce

V sobotním odpoledni přivítala rezerva Nové Vsi na svém hřišti hráče z Hamrů. Do první šance zápasu se v páté minutě dostali hosté, ale Dominik Havlík trefil jen nohy brankáře Čížka. Poté přišla čtvrthodinka domácích, v níž nedokázali proměnit sérii tří vyložených šancí při nichž trefil Marek Ondřejka i břevno. V 22. minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči Havlík a prostřelil Čížka(0:1). Následovala fáze utkání, v níž domácí dobývali svatyni hostí, ale jejich snažení vyšlo na prázdno. Z mnoha šancí byl nejblíže gólu Tom Nejedlý, jehož střela do tyče skončila v náručí gólmana Pinkavy. Jedním z klíčových momentů utkání se stalo v 44. minutě vyloučení Patrika Němce, který neudržel své emoce na uzdě a vyslal směrem k sudímu nějaké to peprné slovo. Poločas tedy skončil lépe pro hosty, kteří odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem. 

Zábranský rozhodl v poslední minutě

 Druhý poločas začali aktivněji hosté, jako by si domácí mysleli, že jim to proti deseti půjde samo. Když se po deseti minutách dostali domácí opět do tempa, začalo další dobývání hamerské branky. Hamry, vědomi si početní převahy domácích se zatáhly do defenzivního bloku a pro domácí bylo velice těžké se přes  zahuštěnou obranu dostat. I přes mnoho závaru v pokutovém území hostí se domácí dočkali vyrovnání až v 87. minutě, v níž se trefil z úhlu Kuba Šandera. Domácí namotivováni vstřelenou brankou chtěli  v závěru utkání výsledek naklonit na svoji stranu, což se jim nakonec stalo osudným. Do otevřené obrany se po nevydařeném centru domácích dostal Jirka Zábranský a pro hráče jeho formátu nebylo problém přelobovat bezmocného brankáře Čížka.Tento moment byl posledním, co se v zápase stalo, a tak si Hamry odvezly z Nové Vsi všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Tentokrát jsme plně doplatili na neproměňování vyložených šancí, které nás provází již od začátku jara.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Velice náročný zápas od samého začátku. Po zbytečném vyloučení jsme bránili jednobrankový náskok, který se nám v posledních minutách rozplynul. V nastavení jsme z posledních sil přece jen zápas zlomili na svoji stranu. Chválím výborný výkon brankáře a celého týmu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HOŘÍNEK Tomáš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.