1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Tichá se ujala vedení po čtvrthodině hry. Kopřivnice vyrovnala na sklonku poločasu. Ve druhé části se už nic nestalo. Reportáž přinášíme z pohledu Kopřivnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Janáč už sice mohl pro toto klání počítat s Blažkem, Vránou, Martinem Tománkem a Kašou, avšak proti předcházejícím utkáním se musel obejít bez Radima Švrčka, Soboty a Suchomela, kteří se přidali k dlouhodobě zraněnému Tomáši Tománkovi či Vítězslavu Havlovi.

Hostující lodivod Chrobák takové starosti se sestavou neměl, jenže postrádal vykartovaného brankáře Beňa. Mezi tyče se tedy postavil Hanzelka, pro něhož tohle derby nezačalo příliš šťastně, když ve 13. minutě propustil mezi nohama lehkou střelu Ondřeje Švrčka – 1:0.

Úspěšný střelec se mohl podruhé prosadit ve 23. minutě, ale po laciné chybě hostující defenzivy pálil vedle. Ještě blíže k navýšení náskoku byli Tichavjané ve 40. minutě, kdy po „malé domů“ dostali k dispozici nepřímý kop. Kopřivnice ale nepříjemný moment přežila bez úhony.

 

O pár desítek vteřin později bylo pořádně živo na opačné straně hřiště. Přímý kop Petra Okřesíka sice zastavila tyč, avšak z následného rohu hosté přeci jen udeřili. Odražený míč napálil z voleje na branku Michal Mička a přes tři bránící hráče jej poslal přesně za tyč – 1:1.

Krátce po změně stran mohl Tiché vrátit vedení Blažek, ale svůj pokus namířil přímo do Hanzelky. V 66. minutě byli naopak velmi blízko gólové radosti hráči z města tatrovek. Po průnikové přihrávce se sám před Pikulíkem ocitl Štěpán, jenž však nechal pouze vyniknout domácího gólmana.

Následně zahrozily oba celky po standardních situacích. Nejprve po Zdarsově rohu hlavičkoval Sládeček z malého vápna nad, o chvíli později se Ollenderův přímý kop snesl až k nohám nic netušícího Zdarsy, jenž málem dopravil balon do vlastní branky.

Tři minuty před uplynutím řádné hrací doby mohl trefit hostům výhru Špaček. Kopřivničané se z vlastní poloviny prokombinovali až před Pikulíka a po střele svého středopolaře už zvedali ruce nad hlavu. Domácí brankář však přízemní pokus na zadní tyč lapil a udržel tak nerozhodné skóre.

To bylo v ohrožení ještě v jednom případě. V samotném závěru se totiž Tichá dočkala výhodné standardní situace zpoza pokutového území. Vítěznou trefu měl na kopačce Zdarsa, jenže ten (hned dvakrát) napálil pouze protihráče ve zdi a poslední derby této sezony tedy vítěze nepoznalo.

zdroj: http://fotbalticha.regionycr.cz



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Miroslav Janáč (trenér): V prvním poločase jsme byli lepší a dali jsme šťastný gól. Ve druhém poločase jsme ale úplně odešli. Ne však fyzicky, ale spíše psychicky. Už jsme prostě nehráli dobře a kromě standardek jsme se nedostali vůbec k ničemu. Kopřivnice už pak byla lepší a s bodem jsme každopádně spokojeni.

FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák (trenér): Ze začátku jsme byli málo pohybliví a soupeř proměnil svou první šanci. Celé utkání jsme ale měli více ze hry, ale spadla tam jen střela Mičky.



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Zdarsa [-] , P. Vrána [-] , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] , R. Blažek [-] , P. Fojtík [-] , O. Švrček [-] , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-]

FC Kopřivnice
R. Hanzelka [-] - M. Makový [-] , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] , T. Nenutil [-] - T. Fendrich [-] , J. Špaček [-] , M. Mička [-] - J. Ollender [-] - P. Okřesík [-] , V. Pala [-]

ŽK: 41. D. Fajčák - 16. M. Mička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.