M. Prčík 1. (vl.)
J. Vidlák 19. (p.)
2:3
(2:2)
36. Z. Kadlčák (p.)
39. M. Lebica
74. J. Paszko (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Jistebníku rozhodl vlastní gól


Branky


1. M. Prčík (vl.) , 19. J. Vidlák (p.) - 36. Z. Kadlčák (p.) , 39. M. Lebica , 74. J. Paszko (vl.)
0

Zápas plný penalt a vlastních gólů vyzněl pro hosty z Jistebníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odry ve svém domovském stánku přivítaly mužstvo z Jistebníku. Než si stačili domácí fandové pořádně sednout, už zvedali ruce nad hlavu, když si hostující zadák Prčík nešťastně srazil pokus Bílého do vlastní kasy - 1:0. Těsně před up,ynutím dvacáté minuty hry se dostaly Odry už do dvougólového trháku. V hostujícím vápně byl faulován Frais, a penaltu s přehledem proměnil Vidlák - 2:0.  Jistebník vystřídal a obraz hry se začal pomalu měnit. Hosté začali být lepší na míči, lépe běhali a dostávali domácí pomalu pod tlak. Nejdříve nebyla hostům uznána branka kvůli postavení mimo hru. Ve 36. minutě byl faulován ve vápně Filip Kadlčák a pokutový kop zkušeně proměnil jeho bratr Zdeněk - 2:1. O tři minuty později už bylo srovnáno, když Lebica zužitkoval nahrávku Ogona - 2:2.

 

I po návratu na hřiště po přestáce hýřili aktivitou hosté z Jistebníku, kteří si vypracovali i více šancí. Pokusy Ogonna nebo Zdeňka Kadlčáka si cestu do sítě nenašly. Čtvrthodinu před koncem se už Jistebník branky dočkal. Po levé straně utekl Ogon, který nacentroval balon do hostujícího vápna a míč si srazil do vlastní kasy Paszko - 2:3. Odry se na konci zápasu už na nic nezmohlo a Jistebník si výhrou nadále udržuje vedoucí postavení v tabulce. Odry naopak doma už počtvrté za sebou na jaře nevyhrály. 



Ohlasy k zápasu


TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér): Proti soupeři, kterému se daří, jsme nechtěli nijak divočit a utkání jsme rozehráli dobře. Soupeř hodně držel míč a hrál zkušený kombinační fotbal. Bohužel jsme dvoubrankové vedení neudrželi ani do poločasu, i když jsem hráče upozorňoval, že soupeř hraje hodně po stranách a spoléhá na nebezpečné centry. Přesně tak nám dal totiž vyrovnávací branku. I když jsme to pak otevřeli, tak jsme neměli žádné gólovky. Schází nám jiskra a navíc se nám přibyl další zraněný hráč, když musel odstoupit kapitán Konrád, což je další veliký problém.

TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér): Předvedli jsme hodně špatný nástup a tři po sobě jdoucí chyby vyvrcholily vlastní brankou. Nadále nám pak scházel pohyb a hráči jakoby si mysleli, že se to zvládne nějak samo. Po druhé inkasované brance jsme museli zareagovat střídáním a obraz naší hry se rapidně zlepšil. Začali jsme běhat, drželi jsme balon a soupeře jsme od ničeho vážného nepouštěli. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme dokonat obrat a soupeře jsme začali přehrávat. Vytvářeli jsme si šance, které jsme ale neproměňovali. Nakonec nám musel pomoct soupeř vlastním gólem, který ale vyplynul z našeho tlaku. Naštěstí jsme tak zápas otočili a jsme rádi za další tři body.



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - R. Bílý [-] , J. Vidlák [-] , J. Konrád [-] (73. T. Němeček [-] ) , D. Frais [-] , J. Paszko [-] , R. Šima [-] (68. J. Rybařík [-] ) , L. Hurta [-] , F. Veselý [-] , J. Repta [-] , P. Sedláček [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Prčík [-] , L. Pietras [-] , J. Štandl [-] (24. Z. Kadlčák [-] ) - O. Ogon [-] , D. Štverka [-] , M. Raška [-] , L. Košina [-] (69. L. Andrys [-] ) , F. Kadlčák [-] - M. Pasker [-] (85. M. Tyleček [-] ) , M. Lebica [-]

ŽK: 8. J. Repta , 81. L. Hurta - 67. Z. Kadlčák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - FOLVARČNÝ Adam, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.