1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník nejtěsněji porazil Spálov


Branky


0

Jistebník rozhodl o své výhře těsně po přestávce, kdy vstřelil rozhodující branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Už v prvních 10 minutách zápasu se na obou stranách zrodily zajímavé situace. Dvakrát velmi dobře zatáhl míč René Ambrož po pravé straně a nacentroval na malé vápno, ale spoluhráčům scházelo vždy pár decimetrů, aby míč mohli zasáhnout a akci zakončit. I domácí se dostali do rychlého brejku po levé straně Ogoněm, ale nebezpečí zažehnal brankář Neckář ve spolupráci s obránci. V 10 minutě jsme se hodně zlobili na rozhodčího pro neodpískanou penaltu, protože ve vápně byl podražen zcela evidentně Patrik Pop (to, že se jednalo o nedovolený zákrok, potvrdila i domácí lavička).  Domácí pak hrozili po standartních situacích , kdy do vápna létaly nebezpečné centry, ale žádný z  nich nevyužili. Ve 22 minutě se zaskvěl výborným zákrokem brankář Neckář, když lapil velmi dobrou střelu domácích zpoza velkého vápna. Ve 38 minutě  po utekl domácím René Ambrož a trochu z úhlu vyslal ostrý pokus na jejich bránu, skvělý zákrok předvedl Krayzel a vytěsnil míč na spojnici tyče a břevna, následně se míč dostal ke Kišovi, který střelou z velkého vápna trefil místo , kde stál opět domácí gólman. Do poločasu se již nic podstatného neudálo a poločasový výsledek byl tedy – 0:0.

 

Ve druhém poločasu jsme bohužel velmi brzy inkasovali a jak se ukázalo později, byl to gól vítězný. V 52 minutě neudržel, jinak velmi dobře chytající gólman Neckář prudký centr zprava, vyrazil pouze před sebe, kde byl bohužel pro nás útočník Lebica, který napálil míč pod víko  - 1:0. Spálov nesložil zbraně a snažil se o vyrovnání, velmi dobře cca z 20 metrů pálil O.Klevar, Krayzel ovšem vyrazil a následnou dorážku T.Chuděje z úhlu, domácí také vytěsnili. Pak opět trochu vzruchu po průniku R.Ambrože po pravém křídle, kdy se zdálo, že byl ve vápně potlačen domácím hráčem, ale o faul se nejednalo, V 75 minutě nucené střídání na straně Spálova, když musel po bezohledném a naprosto zbytečném faulu domácího Štandla na půlce hřiště, z placu Patrik Pop – zranění nártu – tento zákrok zasloužil červenou a ne pouze žlutou kartu. Poté se hra rozkouskovala častým střídáním a fauly, za zmínku proto stojí pouze strkanec domácího fanouška do hráče Spálova, který rychle zpacifikovali domácí pořadatelé. K podivu byl i rychlý závěr utkání, přesto, že se střídalo a ošetřovalo , rozhodčí nenastavil vůbec nic.

Zdroj:webové stranky TJ Sokol Spálov



Ohlasy k zápasu


TJ Jistebník
Luděk Remeš (sekretář, novojicinsky.denik.cz): Zápas to byl jinak oboustranně bojovný a měl určitě svou kvalitu, ale spravedlivým vyjádřením by byla remíza. Všichni hráči zápas odedřeli a zaslouží absolutorium.

TJ Spálov
Rostislav Kiša (trenér): Zápas to byl oboustranně bojovný a měl určitě svou kvalitu, výsledek ale neodpovídá průběhu hry a spravedlivým vyjádřením by byla remíza. Všichni hráči zápas odedřeli a zaslouží absolutorium.



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] , L. Pietras [-] , M. Prčík [-] - D. Štverka [-] (87. O. Veselý [-] ) , F. Kadlčák [-] , L. Andrys [-] (66. P. Mohyla [-] ) , M. Raška [-] , O. Ogon [-] - M. Pasker [-] (77. L. Košina [-] ) , M. Lebica [-]

TJ Spálov
T. Neckář [-] - V. Král [-] , J. Kostka [-] , M. Ondřej [-] (82. V. Maršálek [-] ) , A. Sucháček [-] - O. Klevar [-] , F. Zálešák [-] (69. L. Šima [-] ) , P. Pop [-] (76. A. Fegler [-] ) , R. Kiša [-] - R. Ambrož [-] , T. Chuděj [-]

ŽK: 44. M. Lebica , 75. J. Štandl , 83. M. Raška - 30. J. Kostka , 56. F. Zálešák , 75. M. Ondřej .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - JURČEK Ondřej, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.