1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice si odváží tři body z Oder


Branky


0

Na velikonoční neděli jsme zajížděli na 3.celek tabulky do Oder. Slaboučká divácká kulisa, vítr a travnatý hrbolatý terén, který se nemůže s naším pažitem vůbec srovnávat. Tentokrát nám dělali domácí  pohybliví útočnici více starostí, vyhrávali sprinterské souboje, ale bez přesného zakončení. Celkově opět můžeme pochválit dobře organizovanou defenzívu včetně kvalitní záložní řady a útočné vazby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé jsme zahrozili již v 6.minutě kdy důrazný Ollender našel v pokutovém území Hanzelku, který se v těchto situacích nemýlí a otevírá skóre – 0:1 . Hra se částečně vyrovnává a domácí v 17.minutě srovnávají na – 1:1, kdy jsme nechali mnoho volného prostoru domácímu nejlepšímu střelci Paszkovi uvnitř pokutového území. Byla to snad jediná slabší chvilka v naší defenzívě. Ve 31. minutě přesprintoval po levé straně domácího beka Fendrich a jeho prudký přízemní centr uklidil pod víko domácí branky Pala – 1:2. Chvílemi to připadalo jako na Větrné hůrce a zbytek poločasu se dohrál bez výrazných šancí na obou stranách .

 

 

Do II.poločasu domácí nastoupili se třemi vysunutými hroty a někdy nám zle zatápěli „bohužel„ i s přispěním hlavního arbitra, který sporné zákroky rozhodl ve prospěch domácích. Odpískal několik přímých kopů proti nám z hranice šestnáctky (domácí se dožadovali ČK + penalty), ale naštěstí pro nás byli s proměněním na štíru. My jsme ještě zahrozili 2x, ale brejky jsme nedokázali proměnit (Hruška, Pala). Poslali jsme na hřiště tři čerstvé borce a podařilo se nám dovést cenné body od silného soupeře. Opět to bylo pokračování kvalitního výkonu ve všech řadách.

 

zdroj: http://www.fckoprivnice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Nezvládli jsme první poločas a nepohlídali jsme si věci, na které jsme si chtěli dát pozor. V první půli nám chyběl důraz, byli jsme málo agresivní a nevyhrávali jsme souboje. Taky jsme se málo tlačili do koncovky.

FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák (trenér, novojicinsky.denik.cz): Pohybliví domácí útočníci nám sice dělali starosti, ale naštěstí jejich zakončení nebyla přesná. Musím pochválit naši dobře organizovanou defenzívu včetně kvalitní záložní řady a útočné vazby.



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - E. Chuděj [-] , L. Hurta [-] , J. Repta [-] , F. Veselý [-] , J. Rybařík [-] (46. D. Strempek [-] ) , R. Bílý [-] , J. Vidlák [-] (59. R. Šima [-] ) , J. Paszko [-] , J. Konrád [-] , D. Frais [-]

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Makový [-] , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] , T. Nenutil [-] - T. Fendrich [-] (77. D. Hruška [-] ) , M. Mička [-] , J. Špaček [-] , V. Pala [-] (83. M. Košárek [-] ) - J. Ollender [-] , R. Hanzelka [-] (79. M. Štěpán [-] ) -

ŽK: 41. F. Veselý , 88. D. Frais - 65. T. Nenutil .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: GLOMB Vojtěch - JUŘIČKA Jiří, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.