Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice porazily Starý Jičín


Branky


0

Fryčovice si během zápasu vypracovaly až tříbrankový náskok. Starý Jičín už jen jednou brankou snižoval na konečných 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý Jičín dorazil k sobotnímu zápasu do Fryčovic. Hosté inkasovali první branku zápasu už po čtyřech minutách zápasu, kdy se domácí brankář Strnadel nedokázal dohodnout s obráncem Šromem a Novák dokázal pohodlně zasunout balon do prázdné brány - 1:0. Další chybu vyrobil Starý Jičán po půlhodině hry, když chyboval v rozehrávce, a této minely dokázal využít Žurovec, který pohodlně zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl - 2:0. Do konce prvního poločasu se už nic vážnějšího nepřihodilo a domácí tak šli do kabin veseleji. 

 

I začátek druhého poločasu patřil domácí družině z Fryčovic. Po hodině hry zahrávaly Fryčovice standardní situaci, na jejíž konci stál Npvák, který se podruhé v zápase zapsal do listiny střelců - 3:0. Starému Jičínu se podařilo snížit čtvrthodinu před závěrečným hvizdem dokázal snížit střídající Kotešovec - 3:1. Hosté se pak v závěru zápasu snažili ještě něco s výsledkem udělat. Dostali se do několika šancí, ale střelecký prach jim naprosto zvlhl. Domácí si tak připsali tři body do tabulky, kdežto jarní trápení Starého Jičína nadále pokračuje, když dokázal získat na jaře pouze jediný bod. 



Ohlasy k zápasu



FK Starý Jičín
Jiří Chlopčík (trenér, novojicinsky.denik.cz): Proti kvalitnímu soupeři, který chce hrát fotbal, se těžko hraje, když prohráváte 0:2 po naprosto, ale naprosto fatálních chybách. Tak naivní a zbytečné chyby prostě nemůžeme dělat. Co je nám platné, že jsme potom diktovali tempo hry. Navíc nám chybělo větší štěstí v koncovce, ale především je to všechno o zodpovědnosti hráčů.Měli jsme tam několik šancí, ale prostě nám to tam nepadá tak, jak nám to tam padalo na podzim. Kluci sice v posledních dvou zápasech podali lepší výkon, ale bez gólů se nedá vyhrávat. Po utkání jsem to nějak vyhodnotil a na svoji žádost jsem odstoupil z funkce trenéra Starého Jičína. Důvodů bylo samozřejmě více, ale bylo to i z časových důvodů. Vedení moji nabídku přijalo. Pro kluky to navíc může být nějaký impuls a snad jim to pomůže.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - J. Pešek [-] (84. M. Šlosar [-] ) , J. Rumel [-] , R. Řezáč [-] , R. Zahradník [-] , P. Žurovec [-] , F. Volný [-] , P. Kobylák [-] (38. L. Staněk [-] ) , D. Novák [-] , A. Žídek [-] (69. R. Koloničný [-] ) , A. Georgiovský [-] (80. L. Nevlud [-] )

FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - M. Podešva [-] , J. Hanzelka [-] , R. Glogar [-] (46. D. Janovský [-] ) , F. Bartoň [-] , D. Petr [-] , D. Hatlapatka [-] (71. P. Petřek [-] ) , L. Bajer [-] , R. Holeňa [-] , P. Janovský [-] (46. A. Kotešovec [-] ) , M. Šrom [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - PODRACKÝ Pavel, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.